Hypoúvěr Modré pyramidy s nižší úrokovou sazbou

Tyto úrokové sazby platí pro Hypoúvěr se splatností do 25 let a za předpokladu, že ho klient bude splácet prostřednictvím Modrého konta nebo jiného osobního běžného účtu vedeného v Komerční bance. Ti, kteří tak neučiní, budou mít úrokovou sazbu o 0,2 % vyšší.

Od stejného data se snižují sazby také u Hypoúvěru GARANT – ten je nyní poskytován se stejnou sazbou jako Hypoúvěr, tedy 4,79 % p.a., neboť Modrá pyramida vychází vstříc těm klientům, kteří chtějí mít jistotu stálé měsíční splátky po celou dobu trvání úvěru, tedy 20 let (10 let ve fázi překlenovacího úvěru + 10 let ve fázi přiděleného úvěru).

Modrá pyramida i nadále poskytuje úvěry s LTV do 100 % (do 100 % tržní ceny nemovitosti) a také u těchto úvěrů snižuje úrokovou sazbu – a to u Hypoúvěru GARANT 100 a Hypoúvěru 100 se splatností do 25 na 5,49 % p.a.

Hypoúvěr lze využít na financování koupě či stavby bytu nebo rodinného domu, ale i na rozsáhlejší rekonstrukci. Ke všem úvěrům nabízí Modrá pyramida výhodné Rizikové životní pojištění Pyramida, které kryje všechna základní rizika: úmrtí, ztrátu soběstačnosti a ztrátu zaměstnání.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu