08. 08. 2011

Subjekty:
Moneta Money Bank

Za doporučení hypotéky od GE Money Bank kupón na 6000 Kč

GE Money Bank nabízí svým klientům několik typů hypotéčních úvěrů. Kromě klasické Hypotéky je to také Variabilní hypotéka, Hypotéka naopak či úvěr HypoExpres. Na srpen jsme pro klienty, kteří  některý z našich hypotéčních produktů doporučí svým přátelům či známým a tito na základě jejich doporučení u nás uzavřou smlouvu o hypotéčním úvěru, připravili odměnu v podobě kupónu na 6000 Kč. A navíc doporučený klient získá hypotéku bez poplatku za zpracování,“ říká Michal Tuček, manažer hypotéčních úvěrů GE Money Bank, a dodává: „Věříme, že právě reference našich spokojených klientů jsou nejlepším doporučením pro potenciální uchazeče o hypotéční úvěr.

Poukaz na 6000 Kč může získat každý stávající klient GE Money Bank, který od 1. srpna 2011 doporučí stávajícího nebo nového klienta, který do 31. října 2011 podá žádost o hypotéční úvěr. Tento úvěr pak musí být schválen a následná smlouva o hypotéčním úvěru uzavřena do 30. listopadu 2011. Zmiňovaný poukaz předloží doporučený klient při sjednání hypotéčního úvěru a odměna bude vyplacena na běžný účet doporučujícího klienta.

Počet poukazů, které doporučující klient uplatní, přitom není omezen a poukaz lze mimo jiné získat přímo u hypotečního bankéře GE Money Bank. Odměna se vztahuje na sjednání smlouvy na tyto produkty GE Money Bank: Hypotéka, Variabilní hypotéka, Hypotéka naopak, HypoExpres.

REKLAMA

Hypotéční úvěr lze u GE Money Bank získat již od 300 000 Kč a je možné ho čerpat až do výše 80 % ceny nemovitosti. Délku splácení si může klient rozvrhnout na 5 až 30 let. Úrokovou sazbu lze u standardní Hypotéky zafixovat na 1, 3, 5 nebo 10 let. V případě Variabilní hypotéky se pohyblivá část úrokové sazby obnovuje v měsíčním intervalu v závislosti na vývoji tržních úrokových sazeb, výši pevné části úrokové sazby si mohou zákazníci fixovat až na celou dobu splatnosti hypotéky. U úvěru HypoExpres je výhodou jeho rychlé vyřízení pouze na základě klientových příjmů, přičemž není potřeba předkládat žádný doklad k nemovitosti.

Proces získání hypotéky u GE Money Bank je zcela transparentní. Banka u svých hypoték poskytuje garantovanou úrokovou sazbu a klient si tak může na internetových stránkách během chvilky spočítat výsledné úročení svého úvěru. Stejně tak je možné na základě příjmů zjistit, jak vysoký úvěr může klient na své bydlení získat.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu