14. 06. 2019

Subjekty:
CENTRAL GROUP

Letňanské zahrady hlásí dokončeno a vyprodáno. Otevřena zde byla i zbrusu nová restaurace

Jeden z nejúspěšnějších rezidenční projektů v historii Central Group byl dokončen. Letňanské zahrady, které se staly synonymem pro dostupné bydlení v Praze, nabídly v 16 bytových domech celkem 743 bytů. Svůj nový domov zde tak našlo více než 1500 lidí. V rámci poslední etapy tady vznikla i zcela nová restaurace Letňanská terasa, která se již nyní těší velkému zájmu. Central Group zde připravil prostory i pro větší prodejnu potravin, která bude rovněž zanedlouho otevřena.

„Dokončením a doprodáním projektu Letňanské zahrady jsme uzavřeli další významnou kapitolu v této městské části. Již dříve jsme zde úspěšně dokončili 720 bytů v rámci projektu Nové Letňany. Celkem jsme v této lokalitě dohromady v obou projektech postavili bezmála 1500 bytů, tedy bydlení pro více než 3000 lidí,“ řekla výkonná ředitelka Central Group Michaela Tomášková.
Prodloužení trasy metra C udělalo z Letňan čtvrť, která již disponuje veškerou občanskou vybaveností včetně rychlého spojení do centra. Letňany jsou oblíbené také pro skvělé možnosti trávení volného času. V těsné blízkosti bytových domů se nachází nový rozsáhlý Lesopark Letňany se stezkami pro pěší, cyklisty, bruslaře i běžkaře. Trávit volný čas tak lze aktivně nebo třeba při posezení v přírodě s rodinou a přáteli.
Dokončení hrubé stavby v Horních Měcholupech
 Dalším projektem, který se již brzy dočká dokončení, je Javorová čtvrť II., která navazuje na úspěšnou první etapu stejnojmenného projektu. Ve třech bytových domech zde Central Group nabídl celkem 181 bytů. Dva bytové domy čeká kolaudace v červenci a u třetího bytového domu s označením C byla čerstvě dokončena hrubá stavba.
Javorová čtvrť II. nabízí ještě několik zejména menších promyšlených dispozic, takže si bydlení v tomto projektu vybírají především mladí lidé, kteří hledají svoje první bydlení. V nabídce je ale i několik větších bytů, které jsou atraktivní pro rodiny s dětmi. Všichni zde ocení blízkost lesoparku okolo Hostivařské přehrady či mnoho možností pro sportovní vyžití. Horní Měcholupy jsou vyhlášeny také skvělou občanskou vybaveností. V místě je dostatek škol a školek i pestrá nabídka nákupních možností či oblíbených restaurací.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu