08. 07. 2015

LEXXUS má nejširší nabídku novostaveb v Praze

Nabídka nových bytů na Praze 5 se rozšířila o projekty Rodinné Bydlení Na Cibulce, Terasy Šmukýřka, Zelený Zličín a doprodej projektu Rezidence Cibulka. Na Praze 3 vzniká projekt Vítkovia Residence. Dále je do nabídky na Praze 4 zařazen projekt Bydlení Na Beránku, který nabízí prodej bytů, samostatných pozemků pro stavbu a v další etapě pak i rodinných domů. V neposlední řadě pak LEXXUS rozšíří svou nabídku o projekt rodinných domů Zahrady Roztoky. Všechno jsou to exkluzivní adresy, kde si klienti mohou vybrat bydlení o velikosti 1+kk až 5+kk v bytech či rodinné domy a pozemky.

Pokud jde o velikosti a ceny, tak zde je prostor pro klienty skutečně rozmanitý. Například u projektu Bydlení na Beránku je v nabídce celkem 27 bytů a dalších 14 pozemků pro stavbu rodinných domů. Ceny se zde pohybují od 2,3 miliónů korun za byt o velikosti 1+kk, až po necelý osm miliónů korun za největší byt velikosti 5+kk. Pozemky jsou zde k dispozici od velikosti kolem 450 metrů čtverečních za 4,8 miliónů korun.

Podobně široký výběr je i u dalších projektů. Například Zahrady Roztoky nabízejí celkem 70 rodinných domů. Rodinné bydlení Na Cibulce pak nabízí 35 bytů a Vítkovia Residence je menší projekt o 17 bytech v cenách od 65 tisíc korun za metr čtvereční.

Průměrně má společnost LEXXUS v nabídce kolem třiceti developerských projektů pokrývající prakticky všechny pražské městské části. Z tohoto počtu je kolem pěti projektů s rodinnými domy nebo s pozemky. Počet volných bytů v celkové nabídce se vyšplhal na 1 400 volných jednotek v různé fázi výstavby. Dalších více jak 300 nemovitostí je zařazeno do sekce pronájem.

REKLAMA

Své zastoupení mají v nabídce také luxusní nemovitosti značky Lexxus Norton. Společnost zajišťuje prodej široké škály exkluzivních rezidenčních nemovitostí. V nabídce mohou klienti vybírat atraktivní a luxusní byty ve velmi lukrativních lokalitách – na Starém či Novém Městě, Josefově, Malé Straně, v okolí Pražského hradu a podobně.

Po celé Praze a v jejím blízkém okolí jsou k dispozici také rodinné domy a zrekonstruované vily. Nejčastěji jde o lokality v Praze 6 a Praze 5. Nechybí však ani další městské části nebo mimopražské oblasti. Poměrně atraktivní je nabídka zahraničních nemovitostí koncentrovaných například v letoviscích v Thajsku, Černé Hoře, na Kypru nebo v Itálii.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek