12. 11. 2019

LEXXUS úspěšně prodává rostoucí projekt Bydlení Jinočany

Pražská realitní kancelář LEXXUS vyprodala byty již ve třech etapách projektu Bydlení Jinočany. Stále rostoucí developerský projekt pokračuje výstavbou řadových domů i dalších bytových domů a LEXXUS úspěšné prodává dál.

Bydlení Jinočany nabízí rodinnou atmosféru, krásnou přírodu a Prahu na dosah. Samotné Jinočany vynikají ideálním zázemím pro rodiny s dětmi a kompletní občanskou vybaveností včetně školky a školy. Snadná a rychlá dostupnost na metro a do centra je jedním z velkých benefitů Jinočan – na metro Zličín nebo Stodůlky se lze dostat do 10 minut a do centra nebo na letiště Václava Havla do 20 minut autem.
Tři etapy třípodlažních bytových domů o velikosti 1+kk až 4+kk jsou kompletně vyprodány. V těchto dnech si byty přebírají noví majitelé. V létě 2019 začal developer v rámci projektu Bydlení Jinočany s výstavbou řadových domů o velikosti 4+kk a 5+kk s vlastní zahradou. Domy budou dostavěny na konci roku 2020 a LEXXUS již zahájil jejich prodej. Ve výstavbě jsou také další dvě etapy třípodlažních bytových domů. Byty o velikosti 1+kk až 4+kk jsou podle posledních zpráv realitních makléřů LEXXUSU již ze 65 % vyprodány.
„Rodinná atmosféra, klidná lokalita a snadná dostupnost do Prahy jsou základní požadavky na jakékoliv bydlení za Prahou. A ty podle nás projekt Bydlení Jinočany hravě splňuje. Pro naše realitní makléře je radost prodávat nemovitosti v takto atraktivních projektech a jsme rádi, že můžeme být u toho,“ říká Denisa Višňovská, Partner LEXXUS.