15. 10. 2019

LEXXUS vyprodal Tulipa City II

Pražská realitní kancelář LEXXUS oznamuje úspěšné ukončení prodeje II. etapy bytů v projektu Tulipa City v Pražských Vysočanech. Unikátní developerský projekt vyniká skvělou dostupností a nadstandardní občanskou vybaveností.

Tulipa City je nová čtvrť, která vyrůstá v bývalém areálu ČKD.  Bytové domy jsou stavěny jako praktické a cenově přijatelné bydlení pro singles, seniory i mladé rodiny s dětmi. Jednou z předností je snadná dostupnost metra. Stanice Kolbenova je vzdálena tři minuty. Součástí nově vznikající čtvrti bude také park, obchodní prostory, kanceláře a další služby, které obyvatelům zvýší kvalitu bydlení.
„Díky dokončení druhé etapy projektu Tulipa City se podařilo významně urychlit pozitivní proměnu Vysočan. Kdysi zanedbaná industriální lokalita se stala rezidenční čtvrtí s vynikající dopravní dostupností. Podobná proměna probíhá díky developerovi AFI Europe také na Praze 3 v rámci projektu Tulipa Třebešín. Jsme velmi rádi, že se na tak zajímavých a důležitých projektech můžeme podílet.“ říká Denisa Višňovská, Partner realitní kanceláře Lexxus.
Tisková zpráva Lexxus