Středa 02. prosince. Svátek má Blanka.

MARINA ISLAND: ODNÉST OBLEČENÍ DO ČISTÍRNY NIKDY NEBYLO JEDNODUŠŠÍ

19.12.2017 03:12 Tisková zpráva:

Obyvatelé rezidenčního projektu Marina Island mají k dispozici novou službu – čistírnu oděvů. Služba funguje na podobném principu, jako kterýkoli e-shop. Vyčištění oblečení stačí jednoduše a pohodlně objednat prostřednictvím mobilní aplikace, která byla vyvinuta speciálně pro rezidenty projektu Marina Island, a vložit oblečení do některého z boxů, které se nacházejí v areálu. Po vyčištění a doručení obdrží zákazník informaci a oblečení si vyzvedne ve stejném boxu. Platba probíhá prostřednictvím platební karty. Marina Island je společným projektem developerů Lighthouse Group a Daramis.

Vložit i vyzvednout oblečení lze 24 hodin denně. Po zaplacení obdrží zákazník heslo a číslo skříňky, kde je čisté oblečení připravené k vyzvednutí. Službu zajišťuje společnost LaundryBox, která umožňuje využít služeb čistírny bez nutnosti kamkoliv chodit, domlouvat se s kurýrem nebo být závislý na otevírací době.

Výstavba projektu Marina Island byla zahájena na konci roku 2014. Zkolaudovány byly již tři z pěti budov. Zbývající dvě budovy budou dokončeny v průběhu jara 2018. Projekt Marina Island, který navrhl architektonický ateliér Moshe Tzur Architects, zahrnuje pět budov s 343 byty o velikosti 1+kk až 6+kk. Developery projektu jsou Lighthouse Group a Daramis, projektantem je AED project               a generálním dodavatelem stavební společnost Porr.

www.lighthouse-prague.cz

www.daramis.com

1 komentář k článku “MARINA ISLAND: ODNÉST OBLEČENÍ DO ČISTÍRNY NIKDY NEBYLO JEDNODUŠŠÍ”

1. Petra napsal:

Oblečení
    To je super nápad. Mně se s oblečením nikdy do čistírny chodit nechtělo, ani nevím, kde nejblíž nějaká je. Když je oblečení špinavé a v pračce nejde vyprat, tak ho vyhodím. Oblečení mi líto není, protože si ho kupuji ze second handu https://www.onlinesekac.cz/ kde za něho moc peněz neutratím.