22. 02. 2021

mBank potěší zájemce o účelové i neúčelové hypotéky. Nově nabízí sedmiletou fixaci

mBank si je vědoma rostoucího zájmu o hypotéky, a proto stále vylepšuje jejich nabídku. Kromě výše úrokové sazby je právě délka fixace jedním z klíčových faktorů, na základě kterých si klienti úvěr vybírají. Představuje totiž jistotu, že se výše splátky po danou dobu nezmění. Nyní má mBank nově v nabídce sedmiletou fixaci pro účelové hypotéky a jako jediná na trhu nabízí tuto fixaci také pro neúčelové hypoteční úvěry s LTV do 75 %.

Vedle fixace v délce jednoho roku, tří a pěti let nyní mBank nabízí účelové hypotéky i se sedmiletou fixací. A jaké jsou parametry této novinky? V případě pojištění úvěru a obratu na účtu ve výši 15 000 korun měsíčně činí úroková sazba u hypotéky do 80 procent LTV 1,94 procenta, u hypoték v pásmu 80–90 procent LTV pak 2,34 procenta.

mBank nabízí i něco navíc. Se sedmiletou fixací si u ní lze sjednat i neúčelovou hypotéku – do 75 procent LTV činí úroková sazba v případě pojištění úvěru a obratu na účtu 15 000 korun měsíčně pouze 2,69 procenta. Nabídkou takto dlouhé fixace v kombinaci s produktovými parametry neúčelové hypotéky je mBank na českém trhu jedinečná.

„Minulý rok jsme zaznamenali výrazný nárůst zájmu o naše hypotéky a věříme, že letošní rok bude opět úspěšný. Naši nabídku se snažíme neustále vylepšovat, nyní například jistotou zachování výše úrokové sazby po dobu sedmi let, což může být pro mnoho lidí rozhodující,“ říká Martin Podolák, ředitel produktové a procesní divize mBank pro Českou republiku a Slovensko.

Hypotéky od mBank mají i další výhody. Vedle transparentnosti úrokových sazeb klienti ocení
možnost bezplatných mimořádných splátek. Pokud mají nějaké peníze navíc, mohou si je kdykoliv v průběhu roku převést do hypotéky, a to až do 25 % její výše. Tento převod se dá navíc uskutečnit jednoduše z pohodlí domova prostřednictvím internetového bankovnictví.