Úterý 23. července. Svátek má Libor.

MICHAELA NEDOROSTOVÁ JE NOVOU ASSET MANAŽERKOU V CA IMMO

17.04.2019 05:04 Tisková zpráva:

Michaela Nedorostová (33) se připojila k pražskému týmu CA Immo na pozici asset manažerky. V nové funkci bude mít na starosti správu svěřeného portfolia nemovitostí v podobě kancelářských budov Visionary a Amazon Court včetně podpory a péče o nájemce a dalšího rozvoje stávajících objektů s důrazem na nové technologie, zdravé vnitřní prostředí, komfort a flexibilitu nájemců.

Michaela Nedorostová získala titul Master of Science se zaměřením na environmentální management na Cranfield University of Life Science ve Velké Británii a je také absolventkou magisterského studia na Provozně ekonomické fakultě ČZU v Praze. Před nástupem do CA Immo strávila téměř osm let ve společnosti CBRE, kde jako seniorní konzultantka se zaměřením na projektový management a koordinaci certifikačního procesu budov podle standardu BREEAM, poskytovala poradenské služby týkající se všech aspektů trhu nemovitostí. Kromě toho je již dlouholetým členem představenstva neziskové organizace Česká rada pro šetrné budovy.

Michaela Nedorostová hovoří plynně anglicky a německy. Mezi její koníčky patří zejména sport, cestování, hudba a event management.

Tisková zpráva společnosti CA Immo