09. 04. 2019

Michaela Semanová ze společnosti Savills vyhrála cenu Hall of Fame 2019

Savills s potěšením oznamuje, že se Michaela Semanová, ředitelka oddělení správy nemovitostí Savills pro Českou a Slovenskou republiku, stala první ženskou vítězkou kategorie HOF (Hall of Fame) 2019 – „Leading Female Property Professional“.

Galavečer u příležitosti vyhlášení výsledků čtvrtého ročníku soutěže se uskutečnil 4. dubna v pražském hotelu Marriott. Na slavnostním ceremoniálu se sešlo více než 250 realitních profesionálů ze 17 zemí světa a elita lokálního trhu s realitami, s cílem ocenit kandidáty pro rok 2019.
Během letošního ročníku se představili nominovaní z Bulharska, Chorvatska, České republiky, Maďarska, Černé Hory, Polska, Rumunska, Srbska a Slovenska. Vítězové byli vybráni na základě hlasování jak odborné poroty, v níž zasedli CEO, ředitelé a zástupci asociace z oblasti realit, tak čtenářů realitního časopisu CIJ.
Michaela Semanová, ředitelka oddělení správy nemovitostí Savills pro Českou a Slovenskou republiku, říká: „Je mi ctí získat ocenění v tomto oboru. Samotná skutečnost, že existuje kategorie pro ženské vedoucí pracovníky v realitní oblasti, je obrovským krokem kupředu a já jsem velice hrdá na to, že se mi tohoto uznání dostalo právě během mého působení ve společnosti Savills.“
Ben Maudling, výkonný ředitel Savills pro Českou a Slovenskou republiku, říká: „Michaela je neuvěřitelně pracovitá a profesionální a je skvělé vidět, jak je její úsilí oceněno. Jsme velmi hrdí, že ji v týmu máme, a těšíme se na další budoucí úspěchy.“
Tisková zpráva Savills

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek