Moudré spoření s Prémií 3 000 Kč nabídne klientům roční zhodnocení 3,76 %*

Stavební spoření zůstává nejoblíbenějším spořicím produktem na trhu. Jeho význam si klienti stále častěji uvědomují v souvislosti s potřebou dostatečných vlastních zdrojů v době, kdy si pořizují bydlení a hledají způsob financování. Chuť „začít spořit“ má podpořit nová akční nabídka Modré pyramidy: k novým smlouvám Moudrého spoření poskytne kromě úrokového zvýhodnění také prémii 3 000 Kč.

Časově omezená nabídka platí do 15. prosince 2017. Díky Prémii 3 000 Kč a úrokovému bonusu, který je součástí Moudrého spoření, může klient s Modrou pyramidou získat roční zhodnocení úspor 3,76 %*. Pro získání akčního bonusu stačí založit stavební spoření u Modré pyramidy a do čtyř následujících měsíců vložit vklad ve výši alespoň 3 000 Kč.
„Stavební spoření je dlouhodobě nejoblíbenějším spořicím produktem na českém trhu. Podle Barometru obliby spořicích produktů (který sleduje Asociace českých stavebních spořitelen: http://www.acss.cz/cz/vite-ze/sledujeme-barometr-obliby-sporeni/) jej považuje za zvlášť atraktivní způsob ukládání peněz nebo spoření 58 % dotázaných občanů.
„Setkáváme se často s tím, že se k nám vracejí klienti, kteří již svůj vysněný dům mají. Stavební spoření jim svým způsobem nahrazuje fond oprav, který znají majitelé bytů. Jen jim kromě jistoty, že jednou na nákladnější opravy budou mít dostatek peněz, poskytujeme také velmi zajímavé zhodnocení, “uvádí Aleš Mašanský, člen představenstva Modré pyramidy.
* Uvedené zhodnocení je vypočítáno pro klienta se sjednanou akcí Prémie 3 000 Kč a pravidelnou roční úložkou 20 000 Kč. Výpočet zahrnuje státní podporu i veškeré úhrady klienta (uzavření smlouvy, vedení a správa účtu stavebního spoření, roční výpis). Zhodnocení nezohledňuje 15% zdanění výnosů. Výše státní podpory a podmínky pro její poskytnutí se řídí zákonem o stavebním spoření č. 96/1993 Sb., v platném znění.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu