16. 08. 2016

MULTIFUNKČNÍ AREÁL JEREMIÁŠOVA 947 V PRAZE STODŮLKÁCH MÁ NOVÉHO MAJITELE

Multifunkční areál Jeremiášova 947 v pražských Stodůlkách, jenž zaujímá plochu 11,8 hektarů a poskytuje téměř 32 000 metrů čtverečních komerčních prostor, získal nového majitele. Stal se jím český privátní investor, který nemovitost koupil od společnosti KONSTRUKTIVA LOKUS. Nový majitel plánuje obchodní areál nadále provozovat a rozvíjet.

Areál sestává z obchodních, kancelářských a průmyslových ploch, jež využívá pestrá skladba více jak 50 nájemců. Mezi majoritní nájemce zde patří jeden z největších evropských prodejců nábytku SCONTO nábytek, přední distributor automobilových a motocyklových náhradních dílů ELIT CZ, vedoucí prodejce podlahových krytin na českém trhu Koberce BRENO či COBRA, renomovaná společnost působící v oblasti stavebního kování. Dlouhodobě zde sídlí a bude nadále působit také dosavadní majitel areálu společnost KONSTRUKTIVA LOKUS, která se řadí mezi největší vlastníky, pronajímatele a provozovatele stavebních jeřábů v České republice. „Areál těží z atraktivního mixu nájemců, snadné dopravní dostupnosti a je zajímavý rovněž díky možnosti svého dalšího rozšíření,“ uvedl Marek Votava z poradenské společnosti 108 Investment Advisory, která prodej areálu zprostředkovala a dodal: „Záměrem nového majitele je dále rozvíjet spolupráci se stávajícími nájemci a maximálně využít potenciál areálu v jejich prospěch.“

Multifunkční areál Jeremiášova 947 je umístěn na křižovatce ulic Jeremiášova a Bavorská v Praze 13 – Stodůlky. Poskytuje výborné dopravní napojení na Rozvadovskou spojku, která navazuje na dálnici D5 ve směru do centra města a je rovněž snadno dostupný městskou hromadnou dopravu. Nedaleko areálu se nachází stanice metra Stodůlky (B), autobusová zastávka pak v jeho bezprostřední blízkosti. K areálu náleží více než 450 parkovacích míst. Okolí tvoří převážně obchodní a průmyslová zástavba.

Tisková zpráva: 108 Investment Advisory

Vývoj Swiss Life Hypoindexu