02. 04. 2019

NÁJEMNÍ BYDLENÍ UNICITY LIVING JE NYNÍ JEŠTĚ ATRAKTIVNĚJŠÍ

Měsíční nájemné zdarma pro zájemce, kteří do konce dubna uzavřou nájemní smlouvu v Unicity Living. K tomu bez závazků a bez povinnosti platit provizi. Projekt Unicity Living nabízí plně vybavené byty typu 2+1 a 1+kk v blízkosti Západočeské univerzity v Plzni se širokou škálou doprovodných služeb. K nastěhování již od června 2019.

„Pro zájemce o moderní nájemní bydlení v Plzni máme další benefity. Kromě měsíčního nájmu zdarma při podpisu nájemní smlouvy do konce dubna nabízíme také možnost odstoupit od smlouvy do 30 dnů od zahájení pronájmu. Mezi pronajímatelem a nájemcem není žádný zprostředkovatelský článek, který by uměle navyšoval cenu o zprostředkovatelskou provizi,“ uvedl Martin Vachek, výkonný ředitel společnosti Daramis.
Více než 200 nájemních bytů, které skupina Daramis nabízí, charakterizuje nadstandardní rozsah služeb. K dispozici jsou například wi-fi síť, prádelny, společenská místnost a místnost pro jógu, security služby, úklid nebo odpočinková zóna v udržovaném vnitrobloku s grilem, multifunkčním     a dětským hřištěm.
Vzhledem ke své poloze je nájemní bydlení Unicity Living zajímavou možností pro studenty             a pedagogy Západočeské univerzity v Plzni nebo pro zaměstnance společností působících v rozvíjející se průmyslové a obchodní zóně Borská pole.
Projekt Unicity Plzeň realizuje developerská společnost Daramis. V rámci tří etap postupně vzniká 542 jednotek. Nájemní byty jsou plně vybavené. Součástí projektu je udržovaný park ve vnitrobloku.
Tisková zpráva Daramis

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek