Sobota 05. prosince. Svátek má Jitka.

Největší realitní franšíza na světě vstoupila na český trh. Společnost Keller Williams oficiálně vstupuje na český trh

04.06.2018 08:06 Tisková zpráva:

Počtem makléřů největší světová franšízová realitní společnost Keller Williams, která má více než 950 Market Center, ve kterých působí 184 000 makléřů, oficiálně zahájila svoje aktivity v České republice. Stalo se tak 4. června 2018 na slavnostním ceremoniálu uspořádaném v rezidenci velvyslance USA. Americké velvyslanectví převzalo nad vstupem Keller Williams na lokální trh záštitu v rámci svého programu podpory společností.

„Jsme rádi, že můžeme přivítat Keller Williams Česká republika do naší stále se rozrůstající globální rodiny,“ prohlásil William E. Soteroff, prezident mezinárodní divize společnosti Keller Williams Worldwide. Čeští makléři budou mít přístup k našim prověřeným systémům a  modelům,  které jim umožní rozšířit jejich obchodní příležitosti a současně poskytovat klientům profesionální služby na nejvyšší úrovni.“

Master franšízantem a řídícím partnerem Keller Williams Česká republika se stala Jana Hrstková. Má za sebou více než dvacet let právní praxe, včetně oblasti nemovitostí. Za ní stojí silný tým manažerů s bohatými zkušenostmi v oblasti obchodu s nemovitostmi, pojišťovnictví, finančních služeb, informačních technologií a v oblasti vzdělávání, tréninků a osobního rozvoje.

„Hlavní slogan Keller Williams: …realitní společnost vybudovaná makléři pro makléře…, ukazuje, kdo je hlavní prioritou a na koho je kladen důraz. Náš přístup k trhu spočívá ve velké míře na modelech, systémech a investicích do lidského kapitálu, což pomáhá realitním makléřům pracovat efektivněji  a současně poskytovat kvalitní  služby svým klientům. Klíčem k tomu je využívání moderních informačních technologií a akcent na vzdělávání. “ řekla Jana Hrstková.

„Cílem Keller Williams v České republice je umožnit nezávislým makléřům využívat výhod a specializovaných systémů poskytovaných na úrovni Market Center. Jedním ze základních principů našeho obchodního modelu je velmi zajímavé́ odměňování makléřů, kdy část provize, kterou odvádí makléř Market Centru, je zastropovaná, přičemž nedochází po zastropování k žádnému omezení poskytovaných služeb ze strany Market Centra.

Zprostředkování koupě nemovitostí nepodléhá v současné době v České republice regulaci. Návrh nového zákona zamýšlí z profese realitního makléře učinit vázanou živnost vyžadující odbornou způsobilost. Keller Williams je již připraven díky propracovanému systému profesního vzdělávání.

Keller Williams klade důraz na společenskou odpovědnost a každoročně pořádá celosvětovou charitativní akci ‚RED Day‘. Dále je zapojena do řady mezinárodních iniciativ nadace KW Cares,“ uvedla Jana Hrstková.

Oficiální zahájení činnosti Keller Willliams v České republice jde ruku v ruce s otevřením prvního Market Centra v Praze. Keller Williams Prague Prime je první tuzemskou franšízou, která bude na trhu působit po vedením Jarmily Rádlové.

Vzhledem k sociálním sítím a internetu jsou klienti velmi dobře informováni o situaci na trhu realit. Pouze společnost, která umí nabídnout svým klientům přidanou hodnotu bude mít šanci uspět na silně konkurenčním trhu i v budoucnosti.  Díky kvalitním technologiím a propracovanému systému si myslím, že společnost Keller Williams bude na trhu v České republice úspěšná dodává Jarmila Rádlová.

Světová expanze

Společnost Keller Williams Worldwide v současné době zkoumá další možnosti svého rozšíření do Střední a Jižní Ameriky, střední a východní Evropy a do celé Asie.

„Při jednáních o rozvoji našeho podnikání se zaměřujeme výhradně na to, abychom vybrali ty správné lidi, kteří by byli schopni po celém světě vést franšízy společnosti Keller Williams. V průměru strávíme více než osm měsíců rozsáhlými školeními, než oficiálně otevřeme jednu franšízu. Je to komplexní proces už jen z toho důvodu, že každý nový master franšízant se automaticky stává v dané zemi nositelem našich standardů a hodnot,“ vysvětluje William E. Soteroff.

„Klíčová kritéria pro nové franšízy začínají tím, že vyškolíme kvalifikovaný řídící tým, jemuž kultura Keller Williams musí být vlastní. Současně s tím je v zájmu naší společnosti, aby v zemi, v níž působíme, byla stabilní vláda, finanční trhy a fungující právní systém a také aby zde byl vyspělý trh s nemovitostmi,“ doplňuje prezident Keller Williams Worldwide.

Keller Williams Worldwide, mezinárodní divize Keller Williams, působí kromě Spojených států a Kanady v následujících zemích a regionech: Argentina, Belize, Belgie, Bermudy, Česká republika, Kolumbie, Kostarika, Spojené arabské emiráty (Dubaj), Francie, Čína (Velká Šanghaj), Řecko, Indonésie, Izrael, Jamajka, Mexiko, Monako, Nikaragua, Panama, Filipíny, Polsko, Portugalsko, Portoriko, Rumunsko, Jižní Afrika, Španělsko, Turecko, Kypr (Severní Kypr a Kyperská republika), Velká Británie a Vietnam.

Keller Williams Česká republika

Od roku 1983 společnost Keller Williams exponenciálně roste a pokračuje v rozvoji své jedinečné kultury. Ta je založena na vzdělání a technologiích, které napomáhají makléřům v jejich každodenní činnosti. Společnost poskytuje služby ve všech segmentech nemovitostí, včetně luxusních nemovitostí, komerčních prostor a pozemků.

Dne 4. června 2018 byla oficiálně zahájena činnost Keller Williams Česká republika na akci, která se konala v rezidenci amerického velvyslance v Praze pod záštitou podpůrného programu amerického velvyslanectví.

Keller Williams Česká republika je další v řadě společností Keller Williams Worldwide, počtem makléřů největší světové franšízy v oblasti nemovitostí, s více než 950 kancelářemi a 184 000 realitními makléři. V USA je tato franšíza číslem jedna jak v množství zobchodovaných nemovitostí, tak i v objemu realizovaných obchodů a zároveň i v počtu makléřů. V roce 2018 uvedl časopis Training Magazine společnost Keller Williams do své Síně slávy špičkových vzdělávacích organizací napříč všemi odvětvími ve světě.