15. 06. 2015

Nová hypoteční akce České spořitelny: zafixujte si rekordně nízkou úrokovou sazbu 1,99 % na osm let

Vztahuje se na všechny nově sjednané hypotéky a platí i pro refinancování z jiných bank

Klienti musejí mít svou hypotéku pojištěnou proti neschopnosti splácet a platit ji z aktivního účtu u ČS, jiná omezení nejsou

Ode dneška nabízí Česká spořitelna ke všem nově sjednaným Hypotékám ČS s 8 letou fixací unikátní garantovanou úrokovou sazbu 1,99 % p. a. a zdarma jako bonus také službu Variabilita splátek, díky které si mohou klienti snížit nebo navýšit měsíční splátky až o 30 %. Akce platí do 5. července 2015 a vztahuje se na všechny nové hypotéky do 90 % hodnoty nemovitosti splácené z aktivního účtu u České spořitelny. Klienti k nim musejí mít také pojištění schopnosti splácet, bez něj je úroková sazba u 8 leté fixace 2,19 %.

Benefity 8 leté fixace, kterou má Česká spořitelna aktuálně jako jediná banka na trhu, popisuje Karel Chábek, produktový manažer hypotečních úvěrů České spořitelny: „Úrokové sazby se stále drží na svém historickém minimu, proto je teď více než výhodné zafixovat si stávající nízkou úrokovou sazbu u hypotéky na co nejdelší období. Ukažme si to na modelovém příkladu: za hypotéku ve výši 1 000 000 korun, kterou by klient splácel 30 let, by měsíčně zaplatil pouze 3 706 korun. Navíc si může zdarma měnit výši splátek, může ji tedy rychleji doplatit, pokud se mu naskytnou volné prostředky, nebo může splátku naopak snížit, například po dobu mateřské dovolené. Splácení je také možné odložit i přímo na začátku hypotéky.“

Výhodná nabídka platí i při refinancování hypotéky z jiné banky, které u České spořitelny probíhá hladce a jednoduše, je totiž bezpapírové: bez zbytečné administrativy, bez dokládání příjmu a ocenění nemovitosti. Akční úrokovou sazbu si také klienti mohou při refinancování z jiné banky zarezervovat bez poplatku až rok dopředu.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek