Pondělí 14. října. Svátek má Agáta.

NOVÝ ROZMĚR STAVEBNÍHO SPOŘENÍ – ideální cesta k vlastnímu bydlení

10.10.2019 05:10 Tisková zpráva: Modrá pyramida stavební spořitelna

V Praze dne 10. října 2019 – Stavební spoření dostává nový rozměr. Kdo chce v dnešní době bydlet ve vlastním, už ví, že bez vlastních prostředků na hypotéku v plné výši ceny nemovitosti v podstatě už nedosáhne. Měl by se tedy dopředu připravit a začít včas spořit. A stavební spoření je ideální cestou k vlastnímu bydlení. I proto zájem o tento produkt, který se dlouhodobě drží na předních pozicích v žebříčku oblíbenosti, v letošním roce dál roste.

Moudré spoření nyní s Prémií 2 000, novinka Spoření Efekt Plus

Modrá pyramida chce tento zájem ještě podpořit, a tak přichází od října s Prémií 2 000, ale také se stálou nabídkou Spoření Efekt Plus.

Pro nové zájemce Prémie 2 000

Prémie 2 000  v sobě kombinuje finanční prémii ve výši poplatku za sjednání stavebního spoření (až do výše 2 000 Kč)  a úrokový bonus +0,5 % p.a. Díky tomu tak klient získá stavební spoření až do výše cílové částky 200 000 Kč zdarma s celkovým úročením vkladů 1 %, což společně se státní podporou představuje efektivní roční zhodnocení až 3,76 %*. Tato akční nabídka platí do 13. prosince 2019.

Spoření Efekt Plus

Spoření Efekt plus umožní zhodnocení jednorázového vkladu a je reakcí na podněty klientů, kteří chtějí využít možnosti jednorázového vkladu, a navazuje na již známou nabídku Spoření Efekt.  U té platí, že pokud klient vloží alespoň 50 000 Kč během prvních 4 měsíců od podpisu smlouvy, je mu tento vklad úročen navíc úrokovým bonusem +0,5 % p.a. k základní úrokové sazbě (celkem tedy 1 % p.a.).

U Spoření Efekt Plus je minimální vklad během prvních 4 měsíců 300 000 Kč, ale za to je vklad úročen navíc úrokovým bonusem + 0,8 % p.a.  (celkově tedy 1,3 % p.a.).  Smlouva je uzavřena bez poplatku a to bez omezení výše cílové částky.

Stálá nabídka pro mladé Start, pro zkušené Pohoda

Produkty Modré pyramidy jsou dlouhodobě zaměřeny na všechny věkové skupiny. Pro děti od narození a mladé do 21 let je zaměřen produkt Start, stavební spoření, při jehož uzavření získá klient finanční prémii do výše 1 500 Kč a úrokový bonus +0,5 % p.a. Společně se státní podporou tak lze i v tomto případě dosáhnout efektivního ročního zhodnocení až 3,76 %*. „Stavební spoření může být v rodině jedním z edukačních nástrojů v oblasti finanční gramotnosti. Zcela bez diskuse je ale základem, na kterém mladí lidé staví v době vstupu do dospělosti, kdy samozřejmě řeší aktuální potřebu bydlení,“ dodává k využití stavebního spoření Start Aleš Mašanský.

Pro střadatele ve věku 55 + je stavební spoření Pohoda, u kterého Modrá pyramida kromě finanční prémie ve výši poplatku za sjednání spoření a úrokového bonusu +0,5 % p.a. nabízí také možnost bezplatného výběru naspořených finančních prostředků již po uplynutí 3 let. „I v případě Pohody může náš klient spolu se státní podporou získat efektivní roční zhodnocení až 3,76 % *,“ dodává Aleš Mašanský.

Podmínky všech zmíněných produktů jsou k dispozici na www.modrapyramida.cz.

* Uvedené zhodnocení je vypočítáno pro klienta s pravidelnou roční úložkou 20 000 Kč. Výpočet zahrnuje státní podporu i veškeré úhrady klienta (uzavření smlouvy, vedení a správa účtu stavebního spoření, roční výpis). Zhodnocení nezohledňuje 15% zdanění výnosů. Výše státní podpory a podmínky pro její poskytnutí se řídí zákonem o stavebním spoření č. 96/1993 Sb., v platném znění.