Pátek 30. října. Svátek má Tadeáš.

Nový social mixer v Brně již brzy uvítá první návštěvníky!

30.09.2019 11:09 Tisková zpráva:

V Brně se 1. října 2019 otevře nové coworkingové centrum Mo-cha, které nabídne v dnešní době velmi populární koncept sdíleného pracovního prostoru a také možnost dlouhodobého pronájmu, což uvítají především menší společnosti a start-upy. Mo-cha poskytuje inspirativní meetingové prostory s možností uspořádání jakéhokoliv eventu, nabídne velkou škálu doprovodného programu formou přednášek, eventů a workshopů. Pod stylovým názvem Mo-cha, podle bývalé Moravské chalupy, najdete tento social mixer v Křížkovského ulici nedaleko centra Brna a v blízkosti výstaviště.

Prostor o podlahové ploše 1500 m2 bude otevřen od ledna 2020 neomezeně 24/7/365. Návštěvníkům veletrhů nebo výstav poskytne nedaleký social mixer Mo-cha komfortní prostor a zázemí, kde se můžou v klidu věnovat svým pracovním povinnostem.

„Svět kanceláří se ubírá kupředu závratnou rychlostí a cowork je již vlastně zastaralý výraz. Mo-cha není jen sdílená kancelář. Klíčové je, že zde potkáte inspirativní a podobně smýšlející lidi z různých odvětví a profesí, kteří díky atmosféře v social mixeru budou propojovat své myšlenky, nacházet nové nápady a navzájem se podněcovat ke kreativitě. Součástí social mixeru bude proto i bohatý doprovodný program,“ vysvětluje Petra Kůlová, marketingová ředitelka skupiny Cimex a zakladatelka projektu Mo-cha.

Mo-cha nabízí flexibilní členský program s různou délkou pronájmu, jehož ceny startují na     800 Kč. V místní kavárně si lze vychutnat kvalitní zrnkovou kávu, načerpat energii díky nevšední gastronomické nabídce a při odpočinku navázat s kolegy z centra nové kontakty. V prostorách je k dispozici také vinný sklep na degustaci, čímž Mo-cha přirozeně propojuje nejmodernější trendy ve využívání pracovního prostředí s nejtypičtější jihomoravskou tradicí. Social mixer je rovněž přátelský psům a jejich pánům, a boří tak další bariéru v práci ve veřejném prostoru. Poblíž se nachází dva OREA Hotely Voroněž a Mo-cha disponuje i ubytováním v bezprostřední blízkosti.

Prvky sdílení, které nacházíme v dnešní době v různých odvětvích, od ubytování, bydlení, sdílení aut a jízd, nástrojů a zboží, zasahují i do toho, jak a kde pracujeme. Hlavními pilíři jsou stále častěji komunita, spolupráce, otevřenost a dostupnost. I freelanceři mají možnost dodržovat běžnou pracovní dobu a zbavit se pocitu izolace při práci z domova. Menší společnosti a start-upy se hned na začátku podnikání nemusí upisovat k dlouhodobým pronájmům kanceláří, a social mixer jim tak nabízí příznivější variantu.

Mo-cha je projektem investiční skupiny CIMEX, která se specializuje na správu a pronájem kancelářských prostor a je mj. majitelem největší hotelové sítě v České republice OREA Hotels & Resorts.

Tisková zpráva CIMEX