Sobota 20. července. Svátek má Ilja.

Ocenění pro Luka Living na třetí soutěži za poslední měsíc!

04.12.2018 07:12 Tisková zpráva:

Společnost Luka Living, která stojí za vznikem unikátního projektu nájemního bydlení Luka Living rental apartments & shopping center získala další ocenění.

Tentokrát na gala večeru vyhlášení vítězů soutěže „Českých 100 Nejlepších” ve Španělském sále Pražského hradu v pátek 30.11.2018.

Na pódiu Španělského sálu byly předány diplomy představitelům vrcholné desítky ze stovky nejlepších společností roku 2018, osmi oborových kategorií a také osobnostem „LADY PRO“ a „GENTLEMAN PRO“. Ocenění uděluje společnost Comenius v rámci anketní soutěže Českých 100 Nejlepších již od roku 1996.

Společnost Luka Living získala jako jedna z osmi zvláštní cenu v oborové kategorii Stavebnictví & Doprava.

„Je to již třetí vítězství za tento rok: Stavba roku, Best of realty a nyní Českých 100 Nejlepších. Všech ocenění si velice vážíme. Jsou pro nás odměnou za náročnou a vytrvalou práci i motivací, děkujeme“ kvitují Víťa Vala s Tomášem  Kašparem, spoluautoři unikátní myšlenky moderního nájemního bydlení.

Tisková zpráva Luka Living