28. 08. 2018

Oceňovaný rezidenční komplex Modřanský Háj zahajuje prodej 46 rodinných domů ze závěrečné stavební etapy

Avestus Real Estate, developer rezidenčního projektu Modřanský Háj, zahájil prodej nových rodinných domů. Výstavba prvních 16 z nich započne již na jaře příštího roku. Noví obyvatelé se budou moci těšit na atmosféru venkova v zeleni velkoměsta.

Mezi hlavní důvody vyhledávanosti této lokality tradičně patří bezpečnost čtvrti nacházející se nedaleko přírodní chráněné krajinné oblasti – Modřanské rokle – a zároveň dostupnost centra metropole. Lokalita poskytuje občanskou vybavenost, kterou ocení rodiny s dětmi, i vyžití pro milovníky sportu.
Nadčasový projekt z dílny uznávaného studia A69-architekti s.r.o., které vytvořilo řadu nekonvenčních projektů po celém světě, vychází z umístění na hranici urbanizovaného území a volné přírody, kde je dostatek prostoru, soukromí i důraz na vysoký podíl zeleně a zároveň její plynulé propojení s obytnou plochou.
Rezidentům budou k dispozici rodinné domy se zahradami, jejichž velikost se bude pohybovat mezi
250 a 480 metry čtverečními. Samotná zastavěná plocha pak v rozmezí od 135 do189 metrů čtverečních
a v dispozicích od 4+kk přes 4+1 až po 5+1.
„Ukazuje se, že koncept provázanosti urbánního stylu s přírodou, dostatek prostorných zelených ploch, soukromí, a přitom zázemí přátelské sousedské čtvrti, kde to žije, funguje. Chystanou expanzí reagujeme na úspěch právě probíhající úvodní fáze výstavby rodinných domů, v jejímž rámci jsme již většinu jednotek vyprodali. Prodej druhé fáze 16 domů a třetí, zároveň závěrečné fáze 30 domů zahajujeme nyní souběžně, čímž bude nabídka zbývajícího volného bydlení v rámci projektu Modřanský Háj na našich webových stránkách, tedy ať už bytů, domů či parcel, kompletní a úplná,“ oznámil manažer rezidenční výstavby ve společnosti Avestus Real Estate David Kříž.
Chystané rodinné domy nabídnou nadstandardní komfort, rozlehlé zázemí a zároveň nadčasovou architekturu typickou pro celý projekt Modřanského Háje. Disponovat budou kromě zahrad za domem také privátními předzahrádkami, dvěma parkovacími místy a nádherným výhledem. Ceny, v nichž je zahrnut i pozemek, startují pod hranicí 8,5 milionu korun bez DPH.
Modřanský Háj začal růst v roce 2010. Dnes se zde nachází třináct bytových domů situovaných na svažujícím se 10hektarovém pozemku poblíž Modřanské rokle – Cholupic, přičemž na jaře tohoto roku započala výstavba zbývajících devíti bytových domů s plánovaným dokončením v roce 2020.
Kromě toho také pokračuje výstavba 16 rodinných domů s dispozicemi 4+kk a 5+1 včetně kompletní infrastruktury jak pro domy, tak pro budoucí zasíťované pozemkové parcely, jejichž dokončení je plánováno na první čtvrtletí příštího roku.
Více informací naleznete na stránkách Modřanského Háje www.modranskyhaj.cz, jež nově umožňují virtuální prohlídku rodinného domu typu 1.
Tisková zpráva: Avestus Real Estate

Vývoj Swiss Life Hypoindexu