05. 12. 2018

Subjekty:
EKOSPOL

Ondřej Chalupa se stal zástupcem generálního ředitele ve společnosti EKOSPOL

Dlouhodobý lídr rezidenčního trhu Ekospol jmenoval zástupcem generálního ředitele od 1. prosince Ondřeje Chalupu (29). Tento post ve firmě nikdy dříve nebyl. Chalupa v Ekospolu pracuje už šestým rokem a od letošního října zastává post ředitele výstavby. Na starost má ve firmě také výběrová řízení a správu a údržbu nemovitostí a autodopravy.

Devětadvacetiletý Ondřej Chalupa do Ekospolu přišel v listopadu 2013, kdy nastoupil do oddělení reklamací. V září 2014 přešel do oddělení výběrových řízení, které od prosince téhož roku vede. V dubnu 2017 se stal též ředitelem sektoru správa a údržba nemovitostí a autodopravy. Od letošního října vede také sektor výstavby. Vystudoval obor Konstrukce pozemních staveb na ČVUT v Praze. Během studií působil jako stavbyvedoucí na malých stavbách. Ve volném čase se věnuje běhu a jízdě na motorce.
Ondřej dlouhodobě prokazuje skvělé manažerské a organizační schopnosti. Navíc je nejpracovitějším člověkem ve firmě. Záběr jeho pracovních aktivit je opravdu obdivuhodný a současné jmenování je jen potvrzením toho, co už reálně dělá. Pro firmu má nenahraditelnou cenu,“ říká generální ředitel a předseda představenstva společnosti Ekospol Evžen Korec a dodává, že Ekospol je známý tím, že zaměstnává jen ty nejlepší z nejlepších. „A Ondřej je i mezi našimi špičkovými zaměstnanci naprostou špičkou,“ doplňuje Korec, podle kterého je Chalupův kariérní postup důkazem toho, že talentovaným lidem umožňuje Ekospol rychle dosáhnout na nejvyšší příčky.
„Kromě rychlého kariérního růstu, který není závislý na době strávené ve firmě, umožňujeme pracovníkům rozvíjet své nápady a podílet se na klíčových rozhodnutích firmy, která je dlouhodobým lídrem rezidenčního trhu. Naši zaměstnanci už přeměnili mnohé pražské lokality k lepšímu a spousta dalších míst na svůj rozvoj teprve čeká. Nejen to láká do Ekospolu tisíce zájemců ročně,“ podotýká Korec.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu