Text: Monika Lukešová

03. 05. 2018

Park Mirakulum: Ideální místo pro firemní akce a eventy

Zábavný park Mirakulum je sice určený hlavně dětem, ale zábavu tu najdou i dospělí. Zvláště, když alespoň na chvilku „odhodí“ do zapomnění svůj věk. Pak tady totiž i ti dříve narození mohou prožít nezapomenutelné chvíle.

V dnešní době prakticky nulové nezaměstnanosti se každá rozumná firma snaží si své pracovníky udržet. Kromě mzdy, stravenek a dalších benefitů jí v tom může pomoci i to, že se lidé v práci budou cítit dobře a že budou bez problémů vycházet se svými spolupracovníky. Ideální příležitostí k bližšímu poznání kolegů jsou nejrůznější firemní a teambuildingové akce.
„Uspořádat večírek v restauraci je fajn, ale pokud chcete, aby byla firemní akce pro lidi skutečně přitažlivá, měli byste pro ni najít zajímavé místo, které vaše zaměstnance v dobrém slova smyslu třeba i lehce zaskočí. A tohle přesně splňuje náš Park Mirakulum,“ říká majitel parku Jiří Antoš a dodává: „Máme v parku několik míst, které jsou určené pro pořádání menších i větších eventů.“
Moštárna je určena pro komorní akce do dvaceti lidí. Jde o kamenný objekt se zelenou travnatou střechou, v němž je v horkých měsících příjemný chládek. K jejímu vybavení patří gril a přiléhá k ní pikniková louka, kterou lze také využít.
Větší skupina do 150 osob může svou akci uspořádat v Kapli, která je stranou hlavních cest a tím poskytuje soukromí.
„Do třetice nabízíme louku o rozloze půl hektaru s velkokapacitním party stanem. Prostor pro až tisícovku osob navazuje na park a má své vlastní sociální zařízení, kompletní sítě a zázemí pro catering,“ popisuje Jiří Antoš.
Pracovníci Mirakula dokážou na klíč zajistit stravování – formou cateringu na míru na vyhrazeném místě. Využít však lze také stravovací kapacity parku. Podobné je to s programem. „Účastníci firemní akce mohou pochopitelně řádit na všech atrakcích v parku. Na party louce pak můžeme zajistit i další program, třeba hudební či divadelní vystoupení, nebo lze navštívit pravidelné živé programy v amfiteátru přímo v parku. Pokud jsou akce určeny pro děti, bývá velkým tahákem malování na obličej,“ říká Jiří Antoš a připomíná, že park je skvěle dopravně dostupný, protože leží mezi dálnicemi D10 a D11, a má také velké parkoviště s dostatkem míst pro autobusy. „Do Milovic se dá snadno dojet rovněž vlakem, na který navazuje autobusová linka se zastávkou Park Mirakulum,“ dodává Jiří Antoš.
Jak se nám v parku líbilo
Možnost uspořádat v Parku Mirakulum firemní akci už využila celá řada firem od těch nejmenších s pár pracovníky až po ty, které zaměstnávají stovky lidí.
„Náš firemní Family DAY 2017 jsme si v prostorách Mirakula velice užili. Byl nám nabídnut profesionální organizační servis, skvělý catering a útulné zázemí jen pro potřebu našich zaměstnanců a jejich ratolestí. Bavili jsme se všichni, malí i velcí 😉 Park Mirakulum nabízí nespočet různých aktivit a zábavy pro děti všech věkových kategorií, takže jeden den byl málo, uteklo to moc rychle. Mirakulum určitě jako místo pro konání firemních akcí vřele doporučuji, my se do něj určitě v budoucnu vrátíme!“

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek