21. 05. 2019

Passerinvest Group uspořádala speciální snídani pro nájemce

Zaměstnanci banky MONETA Money Bank sídlící v Budově A v multifunkčním areálu BB Centrum v Praze 4 – Michli si mohli jednoho jarního rána zpříjemnit den snídaňovým balíčkem. Akci, na níž se rozdala rovná tisícovka snídaní, zorganizovala investiční a developerská společnost PASSERINVEST GROUP, majitel budovy.

Snídaně pro nájemce se v BB Centru pořádají pravidelně několikrát do roka. V dubnu se akce konala v nově zrekonstruované Budově A, kterou si kompletně pronajímá MONETA Money Bank. Zaměstnanci banky obdrželi při svém příchodu do práce speciální snídaňový balíček, jako bonus přidaly přítomné hostesky také úsměv pro hezký den.
Snídaně pro nájemce se staly milou tradicí, která přispívá k vzájemným dobrým vztahům mezi naší společností a nájemci našich budov. V této aktivitě budeme pokračovat i do budoucna, protože vnímáme, že příjemné pracovní prostředí v BB Centru a osobní přístup jsou pro zaměstnance velmi důležité,“ okomentovala proběhlou akci Lenka Preslová, obchodní ředitelka společnosti Passerinvest Group.
Tisková zpráva PASSERINVEST GROUP

Vývoj Swiss Life Hypoindexu