10. 07. 2015

Subjekty:
EKOSPOL

Personální změny v EKOSPOLU: Zástupcem ředitele sektoru nákupu nemovitostí byl jmenován Martin Čermák, asistentkou generálního ředitele Adéla Marečková

Martin Čermák (29)

Martin Čermák vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze a magisterský obor Sustainable Urban Management na univerzitě ve švédském Malmö. Do společnosti EKOSPOL Čermák nastoupil v červnu 2014. Před tím pobýval ve Švédsku, kde se věnoval oblasti rozvoje městské infrastruktury, především rozvoji sociokulturních vztahů se zaměřením na cyklistiku. Ve svém volném čase se věnuje cestování, poznávání neobvyklých míst a cyklistice.

Adéla Marečková (25)

Adéla Marečková vystudovala Karlovu univerzitu v Praze. Do společnosti EKOSPOL nastoupila v dubnu 2015, před tím působila jako asistentka marketingového oddělení ve farmaceutické společnosti Pfizer. Pracovní zkušenosti získávala také jako koordinátorka zahraničních programů pro mladé ve Švýcarsku, Kanadě a USA. Mezi její záliby patří cestování, filmy, hudba a sport.

Zaměstnavatel hvězd

Tuzemský developerský lídr EKOSPOL si udržuje své výsadní postavení i na pracovním trhu. Podle interních statistik se loni do výběrových řízení na otevřené pozice přihlásilo celkem 11 229 uchazečů. Společnost stále hledá mimořádně schopné a tvůrčí zaměstnance, kterým nabízí nejvyšší platy ve stavebnictví a jedny z nejvyšších platů v České republice, ale zároveň i rychlý kariérní růst a široký prostor pro vlastní seberealizaci. „U nás pracují jen ti nejlepší z nejlepších. Milionový roční plat i u mladých manažerů u nás není vzácností. Nicméně opravdové hvězdy se nemohou motivovat jen velmi vysokým platem, nejsilnější motivací pro ně je rychlý kariérní růst a ponechání dostatku prostoru pro vlastní koncepce a ideje,“ říká Evžen Korec. Přehled aktuálně nabízených pracovních pozic se nachází na webu: www.ekospol.cz/cs/nabidka-zamestnani/aktualni-nabizene-pozice.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek