19. 09. 2017

Podzimní Hypodny s bonusem 6000 korun

V rámci tradičních podzimních Hypodnů nabízí Raiffeisenbank zájemcům o hypoteční úvěr mimořádný bonus ve výši 6000 korun při podpisu smlouvy o hypotéce.

„I přes sílící tlak na zvyšování úrokových sazeb jsme se rozhodli zachovat naší tradici Hypodnů a zpříjemnit klientům podzim speciální nabídkou. Hypoteční úvěr mohou zájemci získat standardně se sazbou nižší o 1 procentní bod a navíc na svůj účet ihned po podpisu smlouvy obdrží 6000 korun, které mohou využít na cokoliv,“ říká produktový manažer Raiffeisenbank Milan Voldřich.
Bonus 6000 korun získá každý, kdo do 17. listopadu 2017 podá na kterémkoli hypotečním centru Raiffeisenbank žádost o hypoteční úvěr a následně nejpozději do konce listopadu uzavře hypoteční smlouvu s alespoň tříletým fixačním obdobím. Klienti, kteří plní podmínky aktivity u účtů eKonto SMART nebo eKonto KOMPLET, mohou využít také slevy ve výši jednoho procentního bodu z úrokové sazby. Aktivní využívání znamená mít na účtu obrat minimálně 15 000 korun a uskutečnit v daném měsíci alespoň tři odchozí transakce, což může být jak platba kartou, tak výběr z bankomatu či bezhotovostní platba.
Za poskytnutí a správu standardní hypotéky neplatí žadatelé o úvěr v Raiffeisenbank žádný poplatek. Hypoteční úvěry běžně banka vyřizuje do 3 dnů a klienti mohou až 20 % z poskytnuté výše úvěru použít na cokoliv bez udání účelu, například na vybavení domácnosti.
I v letošním roce zaznamenává Raiffeisenbank intenzivní zájem o hypoteční úvěry, přičemž největší zájem je o hypotéky do 80 % LTV a průměrná výše hypotečního úvěru převyšuje 2 150 000 korun.
Tisková zpráva Raiffeisenbank

Vývoj Swiss Life Hypoindexu