Text: Jana Zámečníková

10. 01. 2018

Prémie 4 000 Kč k úvěru HYPOsplátka od RSTS

Raiffeisen stavební spořitelna od nového roku podpoří ty, kteří se s ní rozhodnou investovat do nového bydlení. Tomu, kdo si sjedná úvěr se zajištěním nemovitosti, připíše do začátku 4 000 korun.

Prémii mohou získat nejen klienti RSTS, ale i jejich rodinní příslušníci či známí, kteří
o pořízení vlastního bydlení teprve uvažují. Nárok na ni vzniká při sjednání úvěru typu HYPOsplátka a při předložení dárkového voucheru. Stávající klienti voucher obdrží spolu s ročním výpisem. Ti, kteří zatím nejsou klienty RSTS a mají o akci zájem, mohou telefonicky kontaktovat naše finanční poradce nebo navštívit poradenská místa. Poradci jim vše vysvětlí a zařídí, co bude třeba.
„Úrokové sazby našich úvěrů se dlouhodobě drží na historických minimech. Úvěr
se zajištěním nemovitosti HYPOsplátka si lze sjednat s úročením už od 1,68 % ročně

a úvěr bez zajištění do 700 tisíc korun je momentálně od 4,28 % ročně. Právě teď je tak nejlepší čas k řešení vašeho stávajícího bydlení,“ říká Lenka Molnárová z Raiffeisen stavební spořitelny.
Akce trvá od 1. 1. do 31. 3. 2018 a čerpání úvěru musí proběhnout nejpozději do konce června 2018. Podrobné informace jsou uvedené na stránce www.rsts.cz/voucher.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek