07. 05. 2015

Subjekty:
EKOSPOL

Prestižní ceny pro EKOSPOL: Společnost získala ocenění „Czech Superbrands 2015“ a patří mezi nejobdivovanější společnosti v České republice dle žebříčku CZECH TOP 100

Superbrands je uznávanou celosvětovou autoritou v hodnocení a oceňování obchodních značek. Titul Supebrands je znakem speciálního postavení a uznáním vynikajícího postavení značky na trhu v dané zemi a získávají ho pouze značky s vynikající pověstí. Projekt Superbrands každoročně vybírá a oceňuje nejlepší z nejlepších značek v téměř 90 státech na pěti kontinentech. Do programu Superbrands se jednotlivé značky nemůžou přihlásit. Při nominaci se vychází z databáze všech registrovaných obchodních značek, kterou pro tento účel uvolňuje Úřad průmyslového vlastnictví. Konečné slovo při udělování titulů Superbrands má odborná komise Brand Council složená z profesionálů z oblasti byznysu, komunikace, marketingu, médií a marketingového výzkumu.

Svou vynikající pozici na českém trhu EKOSPOL potvrdil i zařazením do žebříčku „100 obdivovaných firem České republiky roku 2015“, kterou vyhlásilo Sdružení CZECH TOP 100. Tento žebříček již posedmnácté sestavovali nezávislí hodnotitelé z řad manažerů, analytiků, akademiků či představitelů státní správy, kteří porovnávali téměř tisícovku tuzemských firem. Při svém hodnocení jednotlivých společností porota zkoumala inovace, kvalitu managementu, finanční spolehlivost či vztah k životnímu prostředí.

„Zisku obou ocenění si velmi považuji. Jsou dokladem toho, že cesta, po níž firmu společně se svými zaměstnanci vedu, je správná. Naše cíle a ambice byly a jsou vždy nejvyšší a tak tomu bude i do budoucna. EKOSPOL se vždy odlišoval od svých konkurentů na trhu. Prodáváme byty s nejlepším poměrem ceny a kvality, všechny projekty máme vyprodány dlouhou dobu před dokončením a více než čtvrtinu našich bytů prodáváme na doporučení. Zaměstnáváme pouze špičkové lidi a zájem u nás pracovat je opravdu vysoký. Toto všechno mluví samo za sebe,“ říká k oceněním Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL, která je lídrem bytové výstavby v České republice.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek