Text: Jiří Havelka

31. 08. 2015

Subjekty:
EKOSPOL

Projekt EKOCITY Hostivař hýbe celým trhem s novými byty v Praze. EKOSPOL proto pouští do prodeje dalších 124 bytů

EKOSPOL ve třetí etapě nabízí celkem 124 bytů za bezkonkurenční ceny s velkým výběrem dispozic od 1+kk po 4+kk a s prostornými předzahrádkami, balkony či atraktivními střešními terasami. Ceny bytů 1+kk začínají na 1,5 milionu korun, 2+kk na 1,7 milionu a 3+kk na 2,4 milionu korun. „EKOCITY Hostivař, v němž celkem nabídneme 802 bytů, je projekt, který hýbe celým trhem. Byty v prvních dvou etapách se prodávaly raketovou rychlostí, totéž očekáváme i u naší doplněné nabídky,“ říká Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL, která je lídrem bytové výstavby v České republice.

Lokalita v Hostivaři spojuje skvělou dopravní dostupnost do centra s klidnou lokalitou plnou zeleně, sportovního vyžití a skvělé občanské vybavenosti. Chloubou lokality je Přírodní park Hostivař-Záběhlice. Jeden z nejvýznamnějších rekreačních areálů v Praze nabízí pro chvíle odpočinku malebné stezky, písčité pláže, dětská hřiště nebo cyklostezky. V okolí bytového areálu se nachází mateřské, základní a střední školy, ordinace lékařů, veterinární stanice, plavecký areál, sportovní haly, obchodní centrum či golfové hřiště.

EKOCITY Hostivař hýbe statistikami

Projekt EKOCITY Hostivař nezabodoval jen rychlostí prodejů, ale zahýbal i cenovými statistikami. Podle nedávné statistiky společnosti Trigema v letošním druhém čtvrtletí cena nových bytů v Praze v porovnání s prvním čtvrtletím dokonce poklesla o 1,1 procenta. Za tímto poklesem cen na celém trhu stál právě jeden jediný projekt – a to EKOCITY Hostivař od společnosti EKOSPOL

EKOCITY Hostivař hýbe statistikami

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek