10. 04. 2014

Prologis jmenován „Průmyslovým developerem roku 2014“ v rámci slavnostního udílení cen Real Estate Quality Awards ve střední a východní Evropě

Cena Real Estate Quality Awards je ve střední a východní Evropě udělována každoročně za dosažení excelentních výsledků v oblasti investic v oboru komerčních nemovitostí v 18 zemích. Dalším kritériem je také představení výsledků na mezinárodní obchodní scéně. Na rozhodovací proces a porotu, která má udělení ceny na starosti, dohlíží auditorská a konzultační společnost Deloitte.

Tento rok bylo na cenu „Průmyslový developer roku“ v regionu střední a východní Evropy nominováno osm předních průmyslových developerů. Za společnost Prologis cenu převzal Ben Bannatyne, výkonný ředitel společnosti Prologis pro region střední a východní Evropy.

„CEEQA rozlišuje široké spektrum úspěchů v oblasti trhu s nemovitostmi ve střední a východní Evropě. Průmyslové nemovitosti jsou jednou ze součástí,“ vysvětluje Bannatyne, „považujeme za čest, že jsme byli oceněni na této úrovni. Je to zároveň potvrzením tvrdé práce našich týmů v ne úplně ideálních ekonomických podmínkách. Právě naši zaměstnanci jsou těmi, kterým musíme pogratulovat za tento obdivuhodný úspěch.“

Jedenáctý ročník CEEQA Gala přilákal více než 600 profesionálů působících na trhu s nemovitostmi z více než 40 zemí. Ceny byly rozdány v 26 kategoriích, seznam kandidátů byl zveřejněn na konferenci MIPIM, které se konala v polovině března v Cannes.

Společnost je aktivní na trzích v pěti zemích střední a východní Evropy (Polsko, Česká republika, Maďarsko, Slovensko a Rumunsko). Společnost Prologis je s portfoliem sestávajícím z více než 3,6 milionů metrů čtverečních vedoucím vlastníkem distribučních nemovitostí ve střední a východní Evropě (k 31. prosinci 2013).

Tisková zpráva: Prologis