12. 05. 2015

Prologis podepisuje smlouvu na výstavbu 118 000 metrů čtverečních na míru v Německu

Budova se nachází v severovýchodní části metropolitní oblasti Mnichova vedle dálnice A92 a spojuje tak okres Bruckberg-Gündlkofen a město Landshut. Tato nemovitost se nachází 35 km od Prologis Park Munich-Neufahrn a představuje jedno z mála míst v této oblasti s potenciálem pro rozsáhlou výstavbu.

Budova je navržena tak, aby splňovala stříbrný standard Německé rady pro udržitelnou výstavbu budov (DGNB) a její dokončení je plánováno v prvním čtvrtletí roku 2016.

„Tato smlouva demonstruje sílu našich globálních vztahů se zákazníky a rozšiřuje naše partnerství s BMW Group na sedm trhů v USA a Evropě,“ řekl Thomas Karmann, senior viceprezident a regionální ředitel Prologis pro severní Evropu. „Jako jedna z největších logistických staveb v zemi napojených na dopravní infrastrukturu tato budova dále posílí naši přítomnost v oblasti, jež patří mezi lokality s nejnižším potenciálem pro výstavbu v Německu,“ dodal Thomas Karmann.

Prologis vlastní a spravuje přibližně 2 miliony metrů čtverečních logistických a distribučních prostor v Německu (k 31. březnu 2015).

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek