07. 07. 2015

Prologis v Praze dokončil tři budovy na míru

Dokončené budovy:

• 32 100 metrů čtverečních pro společnost Červa, velkoobchodního dodavatele osobních ochranných pracovních prostředků, v Prologis Park Prague-Airport. Budova nabízí moderní cross docková zařízení šitá na míru požadavkům zákazníka včetně venkovní rampy pro boční nakládání.
  • 31 730 metrů čtverečních pro Mall.cz, online obchod se spotřebním zbožím a elektronikou, v Prologis Park Prague-Jirny. Budova je šetrná k životnímu prostředí. Z udržitelných řešení využívá mimo jiné podélné světlíky, systém na sledování spotřeby energie, klimatizaci a elektricky poháněné venkovní rolety.
  • Výrobní budova o rozloze 12 350 metrů čtverečních pro poskytovatele automobilových služeb v Prologis Park Prague-Jirny.

„Lokalita a flexibilita zůstávají hlavními kritérii pro společnosti, které chtějí posílit své podnikání na trzích střední a východní Evropy. Obzvláště to platí v případě našich zákazníků z oblasti výroby a e-commerce,“ řekl Martin Polák, senior viceprezident a ředitel Prologis pro Českou republiku a Slovensko, „rozšíření našeho portfolia v rámci regionu svědčí o naší politice uspokojení požadavků zákazníků.“

Prologis Park Prague-Airport sestává v současné době ze dvou budov nacházejících se na 33hektarovém pozemku s potenciálem pro výstavbu až 63 000 metrů čtverečních. Park se nachází u rychlostní silnice R6, pouhých pět minut jízdy od pražského Letiště Václava Havla. Park poskytuje výborné spojení s národními i mezinárodními obchodními trasami prostřednictvím Pražského okruhu a dálnice D5, jež spojuje Prahu s Plzní a dále s Německem.

Prologis Park Prague-Jirny je moderní distribuční park, který v současné době sestává z 266 000 metrů čtverečních distribučních prostor. Park se nachází 20 kilometrů východně od Prahy s přímým přístupem k dálnici D11 umožňující efektivní distribuci na místní trhy i do sousedních zemí.

REKLAMA

Prologis je s více než 865 000 metrů čtverečních logistických a průmyslových prostor jedním z předních poskytovatelů distribučních budov v České republice (k 31. březnu 2015).

Tisková zpráva Prologis

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek