10. 07. 2018

PRVNÍ FÁZE PLZEŇSKÉHO REZIDENČNÍHO PROJEKTU UNICITY ZKOLAUDOVÁNA

Developerská společnost Daramis zkolaudovala první dvě budovy plzeňského rezidenčního projektu Unicity. První vlastníci 184 jednotek v těsném sousedství Západočeské univerzity v Plzni si je převezmou již během tohoto léta. Druhá etapa projektu bude dokončena na přelomu jara a léta 2019. Zahájení prodeje 3. etapy plánuje Daramis spustit v září 2018. Projekt Unicity získal v minulém roce Cenu odborné poroty za Plzeňský kraj v rámci soutěže Realitní projekt roku 2017.

Zájemci o projekt Unicity mají nyní možnost prohlédnout si plně vybavený vzorový byt. Projekt Unicity realizuje developerská společnost Daramis. V šesti domech postupně vzniká 542 jednotek v dispozičním řešení zejména 1kk – 3kk. Cena startuje na 1,3 milionu Kč. Součástí projektu je udržovaný park ve vnitrobloku a tři komerční jednotky.
Společnost Daramis realizuje dále například projekty Marina Island (společná realizace s Lighthouse Group), Zelené Město II a III nebo  Beranka.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu