Text: Monika Lukešová

26. 07. 2021

Realitní kancelář Boutiq podporuje malé hokejisty

Obzvlášť v této době je potřeba děti podporovat v pozitivním přístupu ke sportu. Realitní kancelář Boutiq Real Estate se pro tento rok stala hrdým partnerem hokejového tábora KempBrusleni.cz. Tento hokejový tábor pořádá Ladislav Slížek bývalý vynikající hráč HC Slavia Praha a současný trenér mládeže na Slávii.

Jsme rádi, že jsme mohli učinit mladým hokejistům kemp dostupnější, tréninků kvůli covidové situaci bylo málo a je potřeba docílit toho, aby sport byl součástí života dětí i přes nastalé překážky,“ vysvětluje Petr Míka, výkonný ředitel společnosti Boutiq Real Estate.
Kempu se zúčastnilo 65 hráčů ve věku 6-12 let a na jejich hokejové dovednosti dohlíželo 12 trenérů včetně hokejových veteránů jako jsou Ladislav Benýšek (Sparta Praha, Edmonton Oilers, Minnesota Wild) nebo Jan Novák (HC Slavia Praha). Od pondělí do soboty odtrénovali malí hokejisté celkem 4 tréninkové jednotky denně, a to 2x na ledě a 2x na „suchu“, tj. střelba, kondiční trénink, ale i plavání a fotbálek.
Věříme, že sponzoring takového projektu má smysl a rádi podpoříme i další ročníky,“ uzavírá Petr Míka.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek