30. 11. 2015

Realitním projektem roku 2015 je rezidence Sky Barrandov od Evy Jiřičné

„Do letošního ročníku ankety se přihlásilo téměř šedesát projektů, které se realizují nejen v Praze, ale po celé České republice,“ říká René Hradecký, zástupce společnosti Conventia, která developerskou soutěž Realitní projekt roku organizuje. „Developeři čím dál více pociťují přetlak nabídky nad poptávkou a v současné době uspějí na trhu pouze ty nejlepší projekty, které mají dobře nastavené ceny, kvalitní architektonické zpracování a jsou i kvalitně postaveny,“ dodává Hradecký.

„V České republice stále není běžné, že by bytové domy navrhovali světově proslulí architekti. Proto jsme rádi, že Eva Jiřičná a Petr Vágner ze studia AI-Design navrhli takto nádhernou stavbu, ze které jsme přímo nadšeni a která na našem realitním trhu vyniká. Ocenění Realitní projekt roku je toho potvrzením,“ říká Ing. Bronislav Cienciala, MBA, jednatel Sky Barrandov.

Rezidence Sky Barrandov nabídne výjimečné bydlení a jedinečné výhledy nejen na téměř celé město, ale i na nedaleké Prokopské údolí. Originální čistou eleganci a lehkost dává rezidenci fasáda navržená světoznámou architektkou prof. Ing. arch. Evou Jiřičnou, CBE a Ing. Petrem Vágnerem ze studia AI-Design, jež dalo celému projektu punc výjimečnosti. Na první pohled zaujme nadčasová čistá a elegantní linie balkonů, na něž se vchází z bytů francouzskými okny a z nichž se nabízí panoramatický výhled na Prahu i přilehlou zeleň. Promyšlené dispozice interiéru navrhl respektovaný ateliér P.H.A. pod vedením Ing. arch. Ondřeje Gattermayera.

Barrandov je tradičně oblíbenou lokalitou k bydlení, kterou proslavilo nejen známé filmové studio, ale architektonicky také Barrandovské terasy. Dnes se jedná o vyhledávané místo pro luxusní bydlení, neboť nabízí vedle genia loci i skvělé možnosti, jak trávit volný čas.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek