16. 10. 2019

Refinanso.cz snížuje základní úrokovou sazbu u hypoték pod 2% p.a.

Český startup Refinanso pokračuje ve snižování úrokových sazeb na refinancování hypoték. Nová základní úroková sazba s pojištěním schopnosti splácet je u Refinansa nyní na 1.88% p.a., bez pojištění pak 2.08% p.a.

Refinanso, které vstoupilo na český hypoteční trh letos na jaře, sází na automatizaci procesů sjednání hypotéky, ocenění nemovitosti a generaci úvěrových smluv. Úsporu na procesu poté odráží v nízké úrokové sazbě. “Nejnižší sazbu, v současnosti až 1,5 % u nás mohou dostat především klienti s kratší splatností a nižší částkou k refinancování. Například klient, který refinancuje 1 000 000 Kč se sedmiletou splatností, sedmiletou fixací, pojištěním schopnosti splácet a zůstatku na běžném účtu 200 000 Kč, na roční efektivní úrokovou sazbu 1,5 % dosáhne. Běžný úrok bez použití úspor u nás začíná na 1,88 % p.a.,” dodává Novák.
Na stránce Refinanso.cz najdou zájemci hypoteční kalkulačku a zároveň s ní porovnání úrokových sazeb s ostatními bankami. Pokud klienta nabízená sazba zaujme, do 5 minut může mít úvěr předschválený po dobu 30 dní. Dojde i na bezplatné ocenění nemovitosti, často bez návštěvy odhadce. Pokud by si klient nebyl čímkoli jistý, může kontaktovat hypotečního poradce Refinanso.cz. Po online schválení úvěru Refinanso.cz pošle klientovi návrh smlouvy a klient ji pak už jenom přijde podepsat na nejbližší pobočku Moneta Money Bank, která je investorem projektu a poskytovatelem hypotečních úvěrů.
Tisková zpráva Refinanso