Text: Jana Zámečníková

05. 03. 2018

Rezidenční projekt Modřanský Háj vstupuje do další stavební etapy

Úspěšný rezidenční projekt Modřanský Háj developerské společnosti Avestus Real Estate se začal rozrůstat o další jednotky. Třetina z nich přitom své majitele znala ještě před plánovaným zahájením výstavby. V blízkosti Modřanské rokle v následujících měsících vyroste téměř 150 nových možností bydlení zahrnujících byty, dvojvily i prémiové vily.

Modřanský Háj je jedním z nejrychleji rostoucích rezidenčních projektů v Praze. Na začátku března byla zahájena výstavba dalších 134 bytů v 9 bytových domech, 5 dvojvil a 3 vil s dokončením naplánovaným v letech 2019 až 2020. Důraz na komfort a bezpečí, sousedská atmosféra, nadčasová architektura a zeleň předzahrádek, zahrad či střešních zahrad se u klientů těší velké oblibě. Oceňují blízkost přírody i centra metropole, stejně tak řadu příležitostí pro sportovní a společenské vyžití v okolí Modřanského Háje.
I proto je z aktuálně zahájené etapy již více než jedna třetina jednotek prodána či zarezervována.
„Dosavadní výsledky prodejů potvrzují pokračující zájem o komfortní bydlení obklopené zelení v klidných částech Prahy. Jsme proto rádi, že nová etapa výstavby v Modřanském Háji byla zahájena podle plánu v souladu s poptávkou našich klientů,“ řekl David Kříž, manažer rezidenční výstavby ve společnosti Avestus Real Estate. „Do připravovaných jednotek jsme se rozhodli zahrnout i některé úpravy, které se setkaly s pozitivní odezvou již u minulé výstavby. Například v rámci standardu všech objektů v bytech v posledních podlažích provádíme přípravu na střešní okna.”
Nová etapa výstavby zahrne 134 bytových jednotek s dispozicemi 1+kk, 2+kk, 3+kk a 4+kk v budovách typu A, C, D a E s cenami zhruba od 2 480 000 Kč. Součástí všech jsou vlastní balkony či terasy, předzahrádky, zahrady nebo střešní zahrady. Dokoupit lze také parkovací stání v podzemních garážích.
Rovněž byla zahájena výstavba 5 dvojvil v kategorii 5+1 s plochou od 193 metrů čtverečních
a 3 prémiových vil v dispozici 5+1 nabízejících více než 282 metrů čtverečních. Ke všem těmto typům bydlení náleží vlastní zahrady, terasy nebo balkony a dvě parkovací místa v ceně.
V Modřanském Háji aktuálně pokračuje i výstavba 16 rodinných domů s dispozicemi 4+kk a 5+1, jejichž kolaudace je plánována na září letošního roku. V současné době je již téměř polovina z nich prodána či v rezervaci. Novinkou je možnost virtuální prohlídky rodinného domu Typu 1 (II.04.B) na webu projektu – www.modranskyhaj.cz. V nabídce jsou také pozemkové parcely s kompletní infrastrukturou a plochou od 633 metrů čtverečních.
Výstavba Modřanského Háje byla zahájena v roce 2010 podle návrhu studia A69-architekti s.r.o. V současné době se zde nachází 13 bytových domů a 2 dvojvily. Celý komplex je plánován jako nízkopodlažní, většina budov má maximálně tři nadzemní podlaží.
Více informací naleznete na stránkách Modřanského Háje www.modranskyhaj.cz, jež také umožňují virtuální prohlídku bytového domu E a rodinného domu Typu 1, konkrétně jednotky II.04.B.
Tisková zpráva: Avestus Real Estate

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek