Pondělí 20. května. Svátek má Zbyšek.

RSTS prodlužuje akci „Stop poplatkům“

09.07.2017 12:07 Tisková zpráva: Raiffeisen stavební spořitelna

Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) prodlužuje akci na její překlenovací úvěry. Až do konce srpna 2017 nebudou zájemci o financování platit poplatek za uzavření smlouvy. K tomu navíc budou mít vedení účtu stavebního spoření zdarma.

Úrokové sazby úvěrů v RSTS jsou momentálně na historických minimech. Spořitelna vychází lidem vstříc ještě více – prodlužuje totiž akci u svých překlenovacích úvěrů HYPOsplátkaREKOpůjčka. Při jejich uzavření až do 31. srpna 2017 klienti nehradí žádný poplatek za uzavření nové smlouvy o úvěru nebo související smlouvy o stavebním spoření. K nové smlouvě budou mít klienti navíc vedení účtu stavebního spoření zdarma, a to po celou dobu platnosti smlouvy o úvěru.

„Lidé se rozhodli investovat do pořízení vlastního bydlení. Pozorujeme to v meziročním srovnání za prvních pět měsíců roku. V počtu nových úvěrů v tomto sledovaném období rosteme o 4,3 % a z hlediska objemu o více než 36 %,“ říká Lenka Molnárová, tisková mluvčí Raiffeisen stavební spořitelny.

Další akcí trvající až do konce tohoto srpna je bonus pro děti a mladé do 20 let. Při uzavření nové smlouvy o stavebním spoření při cílové částce 100 tisíc korun nebudou klienti platit poplatek za uzavření smlouvy.