Text: Jana Zámečníková

09. 04. 2019

Šárecký dvůr se stal nejlepším rezidenčním projektem ve střední a východní Evropě

Skupina Crestyl získala v dubnu ocenění za nejlepší rezidenční projekt v rámci HOF Awards 2019, a to za unikátní obytný komplex Šárecký dvůr. Ten je umístěn v klidném prostředí pražské Šárky a spojuje moderní styl bydlení s historickým zázemím dávné usedlosti. HOF Awards 2019 oceňují nejlepší projekty, firmy a odborníky z oblasti realit ve střední a východní Evropě.

Rezidenční park Šárecký dvůr vznikl v prostorách historického dvora s působivou bránou. Pečlivě zrekonstruovanou barokní budovu doplňuje pětice nových viladomů, rozmístěných v zahradě s parkovou úpravou. Projekt nabízí bydlení v uzavřeném areálu s recepcí a podzemním parkováním poblíž pražské přírodní rezervace Divoká Šárka, zároveň však jen pár minut chůze od stanice metra. Projekt Šárecký dvůr je tvořen celkem 51 prémiovými byty, součástí jsou – vedle bytů s běžnými dispozicemi – též třípodlažní byty s impozantními klenutými stropy, dvoupodlažní duplexy s privátními zahradami i velkoryse koncipované penthousy. Koncepce projektu je dílem renomovaného studia Bogle Architects, interiéry jsou dílem studia Chmelař architekti. Projekt byl dokončen loni v létě.
Ocenění HOF Awards se každoročně udělují nejlepším projektům, firmám a odborníkům z oblasti realit ve střední a východní Evropě. 160 nominovaných se rekrutuje z řad vítězů CIJ Awards, série renomovaných odborných soutěží pořádaných v České republice, Maďarsku, Polsku, Rumunsku, Srbsku a na Slovensku.
Tisková zpráva CRESTYL

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek