03. 03. 2020

Sedm z 12 luxusních vil v Nových Chabrech je prodaných. Lokalitu provoněla i nová restaurace šéfkuchaře Coizzy

V pražských Dolních Chabrech se právě staví velkorysé rodinné domy, které doplní sousední bytový komplex. Celkem vznikne 12 vil, poslední dvě jdou právě nyní do prodeje. Atraktivita lokality se stává zajímavou i pro podnikatele. Restauraci si tam otevírá slavný italský šéfkuchař Gianfranco Coizza spolu se svou životní partnerkou Annou Kovačič, známou módní fotografkou.

Restaurace A posto už od pondělí běží ve zkušebním provozu, v březnu ji čeká slavnostní otevření.
„Chceme nabídnout rezidentům místo, kde budou rádi trávit čas,“ pověděl Gianfranco Coizza, který dříve působil jako šéfkuchař v Bistro Jan Paukrt a stál za oblíbenými italskými restauracemi Alforno Foccaceria a Aldente. „Pamatuju si z dětství návštěvy u babičky, kde na mě kromě skvělého jídla vždy čekala i obrovská porce lásky. Přesně takový pocit chceme vyvolat u našich hostů. Nabídneme jim proto nejen jídlo, ale také inspiraci pro každodenní užívání života,“ dodal.
Designový koncept pro A posto navrhla právě Anna Kovačič, jež se jinak věnuje především módní fotografii. Fotila pro časopisy Elle, Haarper’s Bazar či Dolce Vita
„Nové Chabry a Nové Chabry vily jsou lákavou adresou nejen pro zájemce o bydlení, ale také pro prvotřídní podnikatele. Názorným příkladem je právě Gianfrancovo rozhodnutí otevřít si vlastní podnik v našem areálu. Gianfranco bude provozovat restauraci na velmi luxusní úrovni,“ podotkl Tal Grozner, šéf české pobočky známého developera.
Komfortní rodinné domy o nejvíce žádaných dispozicích 4+kk a 5+kk vyvolaly velký zájem. Prodalo se jich už sedm, přičemž kupující se dají charakterizovat jako vyšší střední třída a mladé rodiny s dětmi. Nákup financují často z vlastních peněz, bez hypotéky. K třem stále dostupným nemovitostem nyní přibývají ještě dvě, které jdou čerstvě do prodeje.
Star Group na podzim rozestavěl deset vil, u dalších dvou čekal na vyřízení potřebné legislativy a nabytí právní moci stavebního povolení. „Jsme rádi, že máme všechny dokumenty v ruce a můžeme pokročit dál. V nejbližší době začne výstavba i těchto vil a zároveň je nově nabízíme k prodeji,“ uvedl Tal Grozner.
Projekty společnosti Star Group v Dolních Chabrech u zákazníků bodují, což dokládá i fakt, že se prodalo už přes 100 bytů z rozestavěných etap F a G rozsáhlého bytového komplexu Nové Chabry. „Potvrzuje se, že lidé jdou za atraktivní lokalitou. Oslovuje je dopravní dostupnost, díky MHD jste do 20 minut v centru Prahy. Na nákupy si pak vyrazí do nedalekých obchodních center, třeba do Letňan, a nemusí se nikam trmácet přes půl města,“ vypíchl Tal Grozner.
„Našim zákazníkům se také líbí blízkost přírodních parků nebo kompletní občanská vybavenost. K té jsme přispěli mateřskou školou i komerčním centrem a další příspěvky chystáme. V neposlední řadě pak jsou samozřejmě velmi spokojeni s kvalitou bytů jako takových,“ přiblížil Tal Grozner.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek