27. 04. 2015

Skupina UNICAPITAL získala S9 Florenc, novostavbu v širším centru Prahy s 3150 m2 prostor

„Karlín patří mezi oblasti Prahy, které jsou pro firmy velmi atraktivní, to se ukazuje i na zájmu o pronájem v S9,“ okomentoval akvizici majitel investiční skupiny UNICAPITAL Pavel Hubáček. „Již nyní jsou zajištěni uživatelé na většinu kancelářských i maloobchodních prostor,“ dodal.

V budově si budou pronajímat prostory například záložna CREDITAS, TATRA nebo architektonická kancelář CD XXI. Budovu bude využívat i samotná skupina UNICAPITAL.

Informace o budově S9 Florenc

• Budova je umístěna v Sokolovské ulici č. 9, přímo u metra Florenc (linky B a C), zastávek tramvaje a v přímé blízkosti centra města. Pro dopravu autem je výhodou blízkost magistrály a podzemní garážová stání.

• REKLAMA

Celková plocha činí 3150 m2 (2850 administrativní, 300 m2 obchodní plochy)

• Zahájení stavby proběhlo na podzim 2012, zkolaudována byla v první polovině roku 2014

• Investorem a developerem stavby byla J&T Real Estate, s.r.o., jí oficiálně prezentované investiční náklady činily 6 mil. eur

• Architektonický návrh vytvořila společnost Qarta architektura.

• Budova má nadstandardní vybavení a technologické parametry

Protože jde o strategickou dlouhodobou investici, vlastní toto aktivum přímo mateřská společnost UNICAPITAL, a.s.

Skupina UNICAPITAL se zabývá i vlastním developmentem s následným prodej. Tyto projekty realizuje UNICAPITAL DEVELOPMENT, s.r.o. Jejím cílem jsou investice do developerských projektů zabývajících se výstavbou obchodně-administrativních a rezidenčních projektů. Investice směřují také do již zrealizovaných projektů se značným potenciálem dlouhodobého zhodnocování vložených finančních prostředků. Projekty UNICAPITAL DEVELOPMENT jsou např. Galerie Teplice (obchodní centrum s více než 22 000 m2 plochy, které bylo otevřeno na jaře 2014, nebo rezidenční projekt v Olomouci – Lazcích „Residence u Parku“ s termínem realizace v druhé polovině roku 2015.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek