Úterý 12. listopadu. Svátek má Benedikt.

Společnost IMMOFINANZ prodloužila významnou smlouvu týkající se pronájmu více než 29.000 m2 v Praze

23.01.2019 02:01 Tisková zpráva:

Na konci roku 2018 prodloužila společnost IMMOFINANZ smlouvu se společností O2, hlavním nájemcem v pražském BB Centru Gamma. Kontrakt na 29.000 m2 kanceláří a více než 500 parkovacích míst se stal jednou z největších leasingových transakcí na českém trhu v roce 2018.

Budova Gamma, kterou společnost IMMOFINANZ vlastní a jež ve známé administrativní čtvrti v Praze 4 stojí už od roku 2007, prošla v roce 2016 zásadní modernizací interiéru. V jejím rámci zde vzniklo coworkingové centrum nazvané O2 HUB, určené nejen pro zaměstnance O2, ale i jejich obchodní partnery. „Investice do kvality našeho portfolia s cílem udržet vysoký standard pronajímaných prostor a neustálé rozšiřování služeb poskytovaných klientům jsou pro nás klíčové prvky. Proto nás velmi těší, že společnost O2 oceňuje naši strategii a individuální přístup ke klientovi. Výsledkem je dlouhodobé prodloužení našeho partnerství,“ říká Tomáš Stařík, Country Manager Operations společnosti IMMOFINANZ pro Českou republiku.

Tisková zpráva IMMOFINANZ