Pátek 24. listopadu. Svátek má Emílie.

Společnost M&M reality spolupracuje s TV Nova a pomáhá lidem v těžké životní situaci k lepšímu bydlení

16.10.2017 01:10 Tisková zpráva:

Společnost M&M reality podpořila projekt Televize Nova s názvem Mise nový domov. Ten pomáhá lidem s pohnutým osudem, kteří si mnohdy sáhli i na samé dno, proměnit jejich stávající zcela nevyhovující bydlení v místo jako stvořené pro nový začátek. Moderátorkou pořadu je Tereza Pergnerová a diváci budou moci sledovat celkem osm silných příběhů.

Společnost M&M reality tento projekt podpořila jak finančně (investovala do něho více než milion korun), tak i poskytnutím odborných služeb. Jelikož se v každém z příběhů řeší jiný problém související s bydlením, liší se i konkrétní pomoc ze strany největší realitní kanceláře v zemi.

Jako jeden příklad za všechny můžeme uvést příběh Michala Žižky, který se po smrti svého otce ocitl zcela sám v téměř neobyvatelném domku vyžadujícím nákladnou celkovou rekonstrukci. TV Nova ve spolupráci s Nadačním fondem pomoci vyhlásily na nutné opravy  crowdfundingovou sbírku. Společnost M&M reality do této sbírky přispěla částkou 300 tisíc korun a rekonstrukci navíc realizovala její dceřiná firma M&M Development.

Reality show Mise nový domov bude TV nova vysílat od 18. října každou středu od 20:20.

Tisková zpráva: M&M reality