11. 07. 2019

Subjekty:
M&M reality

Společnost M&M Reality uspořádala festival pro tisíce zaměstnanců

Největší realitní kancelář v České republice uspořádala pro své zaměstnance již 7. ročník firemního open air festivalu – M&M Fest 2019. Letošní veselí se neslo v duchu Summer Party a pro všechny zúčastněné bylo kromě koncertu kapely Kryštof a ohňostroje nevídaných rozměrů připraveno nejedno překvapení.

Prvním překvapením bylo už místo konání. „Zatímco v předchozích letech se festivaly konaly v oblasti letiště Hradce Králové, letošní  M&M Fest se přesunul do zcela nových prostor, a to na poloostrov rybníku Hrádek. Myslím si, že pro tento ročník v duchu Summer Party jsme nemohli vybrat lepší místo,“ říká majitel společnosti Petr Morcinek. „Koncept celého M&M Festu 2019 nám dokonale zapadal do přírodního prostředí, které rybník a jeho okolí nabízí,“ dodává Zdeněk Václavek, výkonný ředitel holdingu M&M Reality.
Festival moderovali Michal Kavalčík a Aleš Juchelka a pro návštěvníky byl nachystán play-list těch největších písní 80. a 90. let. „Celou show jsme doplnili o tanečníky a herce, kteří imitovali skutečné hudební hvězdy, včetně například Karla Gotta,“ popisuje Morcinek. Ten největší hudební zážitek přišel ve večerních hodinách. „Strašně jsme se těšili, až si zase po nějaké době všichni společně zazpíváme s celou kapelou Kryštof. Richard Krajčo je skvělý přítel a neuvěřitelný člověk, který do každé písničky a do celé show dá naprosté maximum,“ uvádí Morcinek. Dalším překvapením pro všechny potom bylo, když se za velkou tmavou oponou objevil dětský pěvecky sbor z Třince a zazpíval spolu s kapelou píseň s názvem Zůstaň se mnou.
Už před začátkem hudebního programu se mohlo přes 3 000 návštěvníků festivalu občerstvit v připravených stáncích s cateringem. „Vždy chceme z každé námi pořádané akce dostat úplné maximum. Připravili jsme proto pro návštěvníky M&M Festu také chuťové zážitky v podobě neobyčejných stánků s občerstvením. Mohli si pochutnat například na grilovaném lososu, uzeném kachním a řadě dalších specialit,“ uvádí Morcinek.
Nezapomnělo se také na zábavu. „Mezi jednotlivými hudebními bloky si mohli všichni zahrát stolní fotbálek, nebo se vyfotit ve foto-koutku. Aby byly vzpomínky všech co nejpestřejší, obstarali jsme také možnost nechat si na památku vytetovat henou obrázek na tělo. Pro děti jsme připravili skákací hrad a kolotoč,“ říká Václavek.
Vrcholem celého festivalu byl už tradičně největší ohňostroj v ČR. „Na místo jsme přivezli přes 11 tun materiálu a do nebe jsme vystříleli přes 48 500 ran. Tentokrát se mi i tajil dech pod tou obrovskou ohnivou stěnou a z toho, jak se chvěla zem pod nohami,“ dodává Petr Morcinek.

Vstoupit do diskuze 1 komentář

Vývoj Swiss Life Hypoindexu