Text: Jiří Havelka

26. 05. 2014

Společnost P3 jmenovala Hynka Bartíka na pozici Group PR & Marketing Manager

Hynek Bartík (32) přichází do P3 z technologické společnosti Philips, v níž osm let působil v oblasti řízení prodeje, obchodního rozvoje a B2B  marketingu, naposledy na pozici Marketing Manager pro střední Evropu v divizi venkovního osvětlení Philips Lighting, která patří k největším a nejrychleji se rozvíjejícím obchodním segmentům skupiny Philips. Je absolventem ekonomiky a managementu energetiky na Fakultě elektrotechnické ČVUT v Praze.

„Když na konci loňského roku koupily společnost P3 společnosti TPG Capital a Ivanhoé Cambridge, začalo tím také dynamické období změn a růstu, v němž je nutné přistupovat k pracovním úkolům novým způsobem. Hynek v sobě spojuje hluboké zkušenosti z oblasti mezinárodního marketingu na poli B2B a odpovídající obchodní dovednosti, které jsou dobrým předpokladem pro realizaci našich cílů. Na spolupráci s ním se proto velmi těším,“ uvedl Ian Worboys, generální ředitel P3.

Hynek Bartík je ženatý, má dva syny. Mluví anglicky a částečně francouzsky. Ve svém volném čase se rád věnuje golfu, běhu a dobrému jídlu.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek