20. 12. 2018

Společnost Peakside prodala Cube – svojí první kancelářskou investici v Praze

Peakside Capital, nezávislá soukromá kapitálová společnost s kancelářemi ve Frankfurtu, Mnichově, Varšavě, Praze, Zugu (Švýcarsko) a Lucembursku, dokončila prodej kancelářské budovy Cube v Praze a to developerské společnost BPD Development.

Budova Cube, která byla postavena v roce 1977, je ikonickou kancelářskou budovou o rozloze 21500 m2, kterou společnost Peakside získala v roce 2016. Jednalo se o první kancelářskou investici společnosti Peakside v České republice. K datu prodeje je nemovitost téměř plně obsazena společnostmi převážně z oboru zdravotnictví a technologií.
Michał Nawrot, ředitel Varšavské kanceláře Peakside, uvedl: „Tento prodej je skvělým příkladem úspěšné investice s přidanou hodnotou, realizované v rámci dvou let. Zároveň uvedl, že úroveň likvidity na českém trhu se i nadále zlepšuje, přičemž se těšíme na pokračování našich investičních aktivit v České republice“.
Peakside podpořili v transakci komerční poradci ze společnosti Savills, advokátní kancelář bnt attorneys in CEE, finanční a daňová společnost ASB Group a odborní poradci v odvětví stavebnictví ze CBRE.
Tisková zpráva Peakside Capital

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek