27. 11. 2017

Společnost Redevco získala budovu City Palais v atraktivní lokalitě pražského Zlatého kříže za více než 40 milionů eur

Firma Redevco koupila od soukromé skupiny investorů jedinečnou novorenesanční a secesní budovu City Palais v centru Prahy za více než 40 milionů eur. Společnost Redevco tuto transakci uskutečnila jménem jednoho ze svých klientů zabývajících se investicemi.

City Palais je výjimečná budova navržená renomovaným českým architektem Matějem Blechou, autorem její výzdoby je slavný sochař Celda Klouček. Budova nabízí prostory v šesti nadzemních a dvou podzemních podlažích o celkové rozloze 7 482 metrů čtverečních.
Nemovitost se nachází v blízkosti hned několika stanic pražské MHD a denně kolem ní projde přes 150 000 osob. Jedná se o velmi lukrativní lokalitu s potenciálem oslovit velké množství maloobchodních nájemců. Ředitel firmy Redevco pro Švýcarsko a střední Evropu Dirk Adriaenssen o koupi řekl: „Naše první investice v Praze, jednom z ekonomicky nejvýkonnějších evropských měst, nabízí skvělé zázemí pro otevření prestižního vlajkového obchodu v prvotřídní oblasti.”
V průběhu uzavírání dohody poskytly poradenství společnosti MAX Immo a Dentons.
Tisková zpráva: Redevco

Vývoj Swiss Life Hypoindexu