11. 01. 2021

Stavebko od Lišky v novém roce se zvýhodněním až 3500 Kč

Stavebko od Českomoravské stavební spořitelny lze nyní získat ještě výhodněji. ČMSS klientům nabízí výhody ve výši až 3500 korun, nejvyšší možnou pobídku lze získat kombinací stavebka s nově otevřeným běžným účtem od ČSOB.

ČMSS, největší domácí stavební spořitelna, zvýhodňuje v novém roce stavební spoření dvěma akcemi. „Budeme rádi, když klienti skupiny ČSOB budou mít vše pod jednou střechou. Díky tomu jim budeme moci nabídnout zvýhodněné finanční služby, takovým případem jsou i stávající výhody na stavebku pro klienty, kteří mají nebo si založí běžný účet u ČSOB,“ vysvětluje místopředseda představenstva ČMSS Jochen Maier s tím, že klienti takto mohou získat na slevě a odměně až 3500 korun.
Stávající majitelé běžného účtu od ČSOB tak mohou získat slevu na vstupním poplatku ve výši 2500 Kč, roční zhodnocení při ideální formě spoření tak dosahuje 3,8 %. Pokud si klient rozhodne zřídit nový účet u ČSOB a bude ho aktivně využívat, získá navíc odměnu 1000 Kč připsanou na tento nově zřízený účet.
Již tradiční podporou uzavírání nových smluv je pak sleva na vstupním poplatku určená pro všechny klienty. V aktuální kampani platné od dnešního dne lze získat slevu až 1500 Kč, smlouvy s cílovou částkou do 150 tisíc korun jsou tak uzavírány zdarma. Tato akce je platná do konce března, max. možný výnos ze stavebka při jejím využití dosahuje 3,6 procenta.
ČMSS, známá také jako Liška, je součástí skupiny ČSOB, nejsilnějšího poskytovatele úvěrů na bydlení v České republice. V březnu letošního roku završí svou integraci do skupiny přejmenováním svého názvu na ČSOB Stavební spořitelnu.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek