Stavební spoření v roce 2020: výhody od Wüstenrot pokračují

Praha 9. ledna 2020 – Finanční skupina Wüstenrot i v novém roce pokračuje se zvýhodněním oblíbených produktů a nabízí tak vhodné řešení pro financování nového bydlení nebo rekonstrukce. A to napříč generacemi. Aktuálně je tak stále platná roční úroková sazba 1,2 % pro nové vyšší cílové částky 200 a 500 tisíc korun u stavebního spoření Kamarád a Kamarád+ pro klienty do 24 let. Starší generace, nad 55 let, si pak může sjednat Stavebního spoření 55+ zcela bez poplatku. Noví klienti mohou i u tohoto produktu také i nadále počítat s ročním úročením 1,2 % a nadstandardním zhodnocením úspor až 4,5 % ročně.

Stavební spoření do 24 let v roce 2020
Stavební spoření patří na českém trhu k nejoblíbenějším spořicím produktům vůbec. Podle aktuálního průzkumu finanční skupiny Wüstenrot dokonce takto svým dětem spoří skoro 30 % rodičů. Jedno z nejzajímavějších zhodnocení nabízí stavební spoření Kamarád a Kamarád+.
„U produktů Kamarád a Kamarád+ jsme v loňském roce navyšovali cílové částky, které jsou úročeny atraktivní roční sazbou 1,20 %. Tato novinka platí i nadále a klienti si tak mohou vybrat cílovou částku 200 nebo 500 tisíc korun. Dále je i pro letošní rok platná možnost bezplatného ukončení smlouvy, a to již po dvou letech od uzavření kontraktu. Klienti tak mají v případě potřeby rychlou a snadnou cestu ke svým úsporám,“ uvádí Jiří Procházka, produktový manažer finanční skupiny Wüstenrot.

Stavební spoření Kamarád a Kamarád+

Kamarád Kamarád+
Cílová částka 200 tisíc Kč 500 tisíc Kč
Úroková sazba 1,20 % 1,20 %
Věk klienta      do 24 let do 24 let
Sjednání smlouvy zdarma zdarma
Výpověď po dvou letech* bez poplatku bez poplatku

*v případě, že klient ukončí smlouvu po dvou letech a současně bude smlouva ve vázací době sjednaná s nárokem na státní podporu, dojde k vrácení státní podpory zpět MF ČR.
Bonusy i u stavebního spoření pro starší
Lidé starší 55 let, kteří si v loňském roce nestihli uzavřít stavební spoření bez poplatku, o svou šanci nepřijdou. I letos totiž tato pokračuje s nulovým poplatkem lze Stavební spoření 55+ sjednat až do konce března. Wüstenrot navíc novým klientům přináší výhodnou úrokovou sazbu 1,2 % a roční zhodnocení úspor až 4,5 % ročně. „Založit si stavební spoření není otázkou věku, i starší klienti si chtějí výhodně spořit na budoucí rekonstrukce nebo koupi nového bydlení. Chceme jim být při plnění jejich plánů nablízku, a proto jsme nadstandardní podmínky u Stavebního spoření 55+ zachovali i pro letošní rok,“ uzavírá Procházka.

Vstoupit do diskuze 1 komentář