24. 04. 2019

Tým architektů Prochazka & Partners přijal dva nové členy

Tým architektů společnosti Prochazka & Partners, která se zaměřuje výhradně na zastupování nájemců v oblasti komerčních nemovitostí, posílil o dva nové členy. Neustálý růst společnosti podpoří architekti Klára Korychová a Marek Novák.

Architektonické oddělení společnosti Prochazka & Partners nabralo dva mladé talenty.
Marek Novák ukončil studium na Fakultě stavební ČVUT před dvěma lety. Po necelých třech letech, kdy působil na pozici junior architekt a vizualizátor v architektonickém ateliéru ZOAA s.r.o., se rozhodl odejít za novými zkušenostmi do týmu Prochazka & Partners.
Druhou posilou se stala Klára Korychová, která v minulém roce dostudovala architekturu a stavitelství na Fakultě stavební ČVUT v Praze. Zkušenosti však sbírala již během studijních let, kdy působila ve stavební firmě a v architektonickém ateliéru. Poté její cesta vedla do společnosti TECHO, kde obsadila pozici architektky. Nyní se rozhodla změnit působnost a pracovat v týmu společnosti Prochazka & Partners.
Tisková zpráva Prochazka & Partners

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek