Středa 02. prosince. Svátek má Blanka.

UNIKÁTNÍ BYTOVÝ PROJEKT MARINA ISLAND JE KOMPLETNĚ ZKOLAUDOVÁN

10.04.2018 12:04 Tisková zpráva:

Zbývající dvě budovy výjimečného developerského projektu na břehu Vltavy v pražských Holešovicích – Marina Island prošly úspěšně kolaudačním řízením. První tři budovy byly zkolaudovány již v červenci minulého roku. Projekt Marina Island, který navrhl architektonický ateliér Moshe Tzur Architects, zahrnuje pět budov s 343 byty o velikosti 1+kk až 6+kk. Developery projektu jsou skupina Lighthouse Group a Daramis, projektantem AED project a generálním dodavatelem stavební společnost Porr.

V případě Marina Island bylo hlavním cílem architektů harmonicky propojit dva rozdílné světy – svět řeky, klidu a přírody, na jedné straně, s rušným světem velkoměsta, zajímavých pracovních příležitostí a společenského života na straně druhé. Samotná výstavba probíhala s maximálním důrazem na kvalitu v každé fázi realizace. Výjimečná lokalita a kvalita jsou zárukou trvalé hodnoty bytů v Marina Island.

Marina Island nabízí tři kategorie bytů. Od komfortních bytů v typických podlažích přes „townhousy“ evokující bydlení v rodinné vile (soukromí, uklidňující výhled na řeku, prostorná zahrada, terasa s přípravou na vlastní bazén a soukromá garáž s přímým vstupem do bytu) až po luxusní „penthousy“ v nejvyšších patrech (pohled na město z ptačí perspektivy a maximální soukromí).

Samotné byty jsou však jen jednou součástí uceleného prostoru pro život, který mimo jiné zahrnuje i privátní zahradu, společenskou místnost určenou pro soukromé akce a oslavy, venkovní místo vyhrazené pro grilování a posezení s přáteli, podzemní hlídané parkoviště s myčkou aut, půjčovnu kol nebo čistírnu oblečení.

Tisková zpráva Daramis a Lighthouse Group