01. 10. 2018

Subjekty:
CENTRAL GROUP

V Libni vyroste unikátní designový bytový dům

V sousedství nákupního centra Galerie Harfa v pražské Libni vyrůstá unikátní designový bytový dům Harfa Design Residence. Aktuálně se dokončují práce ve stavební jámě. Celá stavba pak bude hotova v září 2020. Z první etapy bylo již prodáno 60 procent všech nabízených jednotek z první etapy. Od 1. října mají zájemci o designové a metropolitní bydlení možnost vybírat z dalších 83 bytů a ateliérů, a to zejména menších dispozic, které jsou ideální příležitostí také pro investory.

Kromě vysoké kvality provedení a luxusního vybavení totiž Harfa Design Residence splňuje i vysoké nároky na dopravní dostupnost. Nachází se totiž jen pár minut chůze od metra Českomoravská. Navíc pronajímatelům nabídne i non-stop recepci, díky které bude možné využít řadu doplňkových služeb souvisejících s pronájmem.
Harfa Design Residence vyrůstá v pražské Libni, v sousedství moderního nákupního centra Galerie Harfa. Rodí se na místě, kde se původní činžovní zástavba potkává se současnou moderní architekturou. „Jsem přesvědčena, že tento mimořádný bytový dům svým pojetím a unikátní architekturou osloví zejména ty zájemce, kteří hledají kombinaci metropolitního bydlení a výjimečného designu,“ řekla výkonná ředitelka Central Group Michaela Tomášková.
Aktuální stav výstavby Harfa Design Residence
Architekti navrhli dům s unikátní designovou kovovou fasádou, která se citlivě doplňuje se skleněným zábradlím na prostorných balkonech a terasách. Harfa Design Residence ale nevypadá skvěle jenom zvenku. Noví majitelé se mohou těšit na špičkovou kvalitu také v interiéru. Designové luxusní provedení v sobě zahrnuje například prvotřídní dřevěné podlahy nebo kvalitní posuvná hliníková okna s trojskly. Chloubou každého bytu potom budou luxusní designové koupelny. Samozřejmostí je podlahové vytápění v celém bytě, které se vhodně doplňuje s moderní rekuperací, která v létě dochlazuje až o šest stupňů Celsia a zároveň zajišťuje přísun čerstvého vzduchu i úspory za vytápění. Nejen majitelé bytů, ale i sousedé z okolí jistě ocení restauraci a kavárnu v atriu domu.
Vizualizace Harfa Design Residence
Výhodná investice díky výjimečné poloze
Harfa Design Residence je u metra Českomoravská a do centra města se lze za pár minut dostat velmi pohodlně i tramvají, jejíž zastávka je přímo před domem. Je tedy zřejmé, že je také skvělou volbou pro investory. Ti si zde mohou vybírat z pestré škály zejména menších bytů 1+kk, které patří mezi nájemníky k nejžádanějším. „Uvědomujeme si, že poloha tohoto výjimečného projektu bude pro investory velmi atraktivní. I proto zde ve stylové vstupní hale vybudujeme recepci s nonstop provozem, která majitelům bytů zajistí dohled nad bezpečností a pořádkem i maximální komfort díky možnosti nejrůznějších služeb,“ doplnila Tomášková.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu